• New
CIYODO 1 бр. кош за багаж от Ратан, Органайзер за Грим, Тава, Кошница за съхранение в Склада, Кошница за плодове, Плосък Дълбока Кошница, Кошница за подаване на Хляб, Плас?

CIYODO 1 бр. кош за багаж от Ратан, Органайзер за Грим, Тава, Кошница за съхранение в Склада, Кошница за плодове, Плосък Дълбока

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Полиетилен, ЖелязоДекоративна кошница за съхранение : е Направена от висококачествен материал , здрав, свеж и нежен.Кошница за съхранение на Водни зюмбюли : Той лесно ще ви помогне да се запази, да се съхранява или сортиране на всякаква всячину, а също така да изиграе добра декоративна роля.Палети за козметика : Конструкция от три офиси прави количката е достатъчно голям, за да побере повече от вашите елементи.Тъкани тава : Той е изработен с изискана изработка и отлична консистенция, която може да ви служи известно време.Плетени кошници : Подходящи за много случаи, като спалня, хол, баня и на други места.Той има пет отделения и може да съхранява различни видове предмети.Полиетилен, Желязо.Декоративна кошница за съхранение : е Направена от висококачествен материал , здрав, свеж и нежен.Кошница за съхранение на Водни зюмбюли : Той лесно ще ви помогне да се запази, да се съхранява или сортиране на всякаква всячину, а също така да изиграе добра декоративна роля.Палети за козметика : Конструкция от три офиси прави количката е достатъчно голям, за да побере повече от вашите елементи.Тъкани тава : Той е изработен с изискана изработка и отлична консистенция, която може да ви служи известно време.Плетени кошници : Подходящи за много случаи, като спалня, хол, баня и на други места.Той има пет отделения и може да съхранява различни видове предмети.Пратката включва 1 х кошница за съхранение Характеристики -Многофункционална кошница за багаж, в която можете да съхранявате вашите малки предмети, като бонбони, чай, кафе, бижута, монети и др Кошница със сушени плодове. - материал, който не съдържа вредни вещества и няма да се отрази на вашето здраве Потребителска кошница за съхранение. -Материал : полиетилен, желязна чиния за закуска - перфектен помощник за съхранение на вашите вещи и поддържане на реда в стаята си Мултифункционална кошница за съхранение. -Конструкция от три офиси прави количката е достатъчно голям, за да побере повече от вашите предмети, кутия за подаване на шоколадови бонбони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини