• New
UpSoitech Мультяшные Рамото накладки за предпазните колани, Накладки за предпазни колани с животни, Възглавница за Колан на Автомобила за сигурност, Защитната Възглав?

UpSoitech Мультяшные Рамото накладки за предпазните колани, Накладки за предпазни колани с животни, Възглавница

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

Кърпа от микрофибър : Да се създаде имате отлично чувство за комфорт, тази тампон за колан изработена от тъкан от микрофибър и мек пълнеж Удобна гъба : Тази наскоро обновена тампон за колан на автомобила е с уникален дизайн, стилен и красив външен вид, по-висока еластичност, комфорт, стираемость и липса на деформации.Силна приложимостта на : Плечевая хастар колана се извършва на велкро, му е лесно да инсталирате и да правите.Той е подходящ за елементи, които трябва да се затегне с помощта на раменните колани.Функция на лигавицата на : очевидно е, че тя може да променя начин на закрепване на колан, да притъпят ударите, задържане на колан далеч от областта на врата, която осигурява повече комфорт и сигурност, лекота на инсталиране и подмяна.Лесен за почистване : не е нужно Да се тревожите за петна, причинени от продължителната употреба на тази раменния колан на автомобила.Обикновено повърхностни петна може да се почиства с гъба и топла вода.Параметри : Вид на материала : плюшевыйтип материал : полипропилен хлопокразмер : 23x45 см Тегло : около 100 гупаковка, включва : 1 х детски възглавници на рамото на #Важно : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да има незначителни разлики. При различно оборудване за стрелба и компютърните монитори продукт ще има малка разлика в цвета.Моля, обърнете се към крайния цвят действително получения продукт. Ако имате някакви въпроси след получаване на продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще ви предоставим услуги от възможно най-скоро. Нашите продукти са напълно тествани и опаковани преди да го изпратите, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Основни свойства

Material Type:
Plush
Material type:
PP Cotton
Size:
23 x 45cm
Weight:
about 100g
Package Including:
1 x Children Pillow Shoulder Pads:
#:
Important:
1. The product size is measured manually, there may be slight differences.:
2. Under different shooting equipment and computer monitors, the product will have a slight color difference. Please refer to the final color of the actual product received.:
3. If you have any questions after receiving the goods, please contact us as soon as possible, and we will provide you with services as soon as possible.:
4. Our products have been fully inspected and packaged before shipment, please rest assured to buy. :

Избор на купувачи

Новини