• New
Работни ръкавици, Устойчиви на гумата Dowellife, Ниво на защита 5, Удобни Градински Ръкавици, Работни ръкавици, Ultra Power Grip за мъже и жени, Механични ръкавици, Ръкавици за р?

Работни ръкавици, Устойчиви на гумата Dowellife, Ниво на защита 5, Удобни Градински Ръкавици, Работни ръкавици, Ultra Power

Оценка на продукта:
BGN 18.99

Сума
В магазина

[ЗАЩИТЕТЕ РЪЦЕТЕ си ОТ ПОРЯЗВАНИЯ, ОЖУЛВАНИЯ] на Разположение плат на най-високо ниво на устойчивост на гумата, която получи най-високия сертификат за устойчивост на гумата 5-то ниво EN388, че в 10 пъти по-обикновени ръкавициИдеална за озеленяване, строителство, двор строителство, металообработка, климатик, рязане и риболов за мъже и жени. (Топли уши : Устойчивост на пробиване ниво 2, не е подходяща за заснемане на бодли на рози и кактуси). [СВЕРХПРОЧНЫЙ улови, не се притеснявайте за скольжении] Дланта и пръстите с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие осигуряват превъзходно сцепление, дори и при влажни или мазни условия можете лесно и бързо да вземете хлъзгави елементи, като например стъкло, тромпет, разделочный нож . [ГЪВКАВОСТ И КОМФОРТ] Благодарение на ультратонкому слой от полиуретан, покрит с плат, устойчива на гумата от полиетилен с висока плътност на 13-ти калибър, смес от ликра и высокоэластичного найлон работни ръкавици, седят на ръцете си правилно.Те са напълно квалифицирани за работа, изискващи ловкост, и ще ви даде повече увереност във вашата работа, като например строителството, градинарство, склад, механика, работа в двора, плевене, събиране на отпадъци . [МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ПРЕДПАЗНИ РАБОТНИ РЪКАВИЦИ], отговарящи на стандарт EN388 2016 4542 C, устойчиви не само на гумата, но и за носене. Работни ръкавици, устойчиви на гумата, могат да предпазите ръцете си при извършване на различни работи, като механика, градинарство, закръгляне, обработка на дърво, автомобили, дърворезба, търсене на продукти, гмуркане и риболов, който и да сте - мъже, жени, деца и плотниками, юниорами, малки деца, момчета или момичета. [ТРАЙНОСТ, машинно пране И гаранция за 100% удовлетвореност] Сега кликнете върху бутона "Добави в количката", за да направите резервация, да, в 99% от случаите се избегнат случайни наранявания на ръката за вас, вашето семейство и вашите служители.И по някаква причина, поради която не сте доволни, моля, уведомете ни и ние ще ви помогнем да върнете продукта. [ЗАЩИТЕТЕ РЪЦЕТЕ си ОТ ПОРЯЗВАНИЯ, ОЖУЛВАНИЯ] на Разположение плат на най-високо ниво на устойчивост на гумата, която получи най-високия сертификат за устойчивост на гумата 5-то ниво EN388, че в 10 пъти по-обикновени ръкавици.Идеална за озеленяване, строителство, двор строителство, металообработка, климатик, рязане и риболов за мъже и жени. (Топли уши : Устойчивост на пробиване ниво 2, не е подходяща за заснемане на бодли на рози и кактуси). [СВЕРХПРОЧНЫЙ улови, не се притеснявайте за скольжении] Дланта и пръстите с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие осигуряват превъзходно сцепление, дори и при влажни или мазни условия можете лесно и бързо да вземете хлъзгави елементи, като например стъкло, тромпет, разделочный нож .

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини