• New
SOIMISS 1 бр. Каска Пълна Дишаща Лека Защитна Окачване Работни Шапки Подмяна Бяла Бейзболна Обвивка Противоударная Спортна Защита части за главата Pe Сблъсък Вътрешна ?

SOIMISS 1 бр. Каска Пълна Дишаща Лека Защитна Окачване Работни Шапки Подмяна Бяла Бейзболна Обвивка Противоударная Спортна

Оценка на продукта:
BGN 53.80

Сума
В магазина

Аксесоар за РАБОТНИЦИ-Отлично подходящ за строители, електротехници, механици, ентусиасти, занаятчии, инженери, корабостроители, нефтопреработвателните предприятия, на дърводелците, на минната промишленост и т, Дишаща обвивка на шлема от ABS-пластмаса-Универсален панел за каска, дишаща обвивка на каската, подложка за шапки, защитна подплата за защита на главата от сблъсъци, бейзболна шапка за спортове на открито. Защитно части за шлем-Изработени от полиетилен с ABS, който съчетава в себе си здравина и твърдост.Този материал ultralight, което прави обвивка има здрава и дишаща.притежава висока ефективност на защита от удар и изключителен индивидуален комфорт. подходящи за много случаи на строителни обекти, спортни занимания на открито и така нататък.Защитно корона за спорт на открито - ниско тегло, висока здравина и твърдост, добра защита от удари, осигурява лесна защита от падащото боклук, осигурява отлична защита на главата.КОРПУС ЗАЩИТЕН ШЛЕМ - Произведен от полиетилен с висока плътност ABS с по-добра защита на скалпа.Списък на пакетите 1 x Предпазна каска Спецификациите на корпуса - Произведен от полиетилен с висока плътност ABS с по-добра защита на скалпа. - Материал : ABS Пластмасова-материал. - За използване в промишлеността общо предназначение и на пазарите на преработващата промишленост, както и на пазари, свързани с електричество, строителство или нефт, газ и нефтехимией. - Има въздушни отвори за увеличаване на пропускливостта, лекота и пропускливост на въздуха, без загуба на сила. - Има буферен слой, мека порести възглавница ЕВА, от материал с висока якост към разбиванию и сблъсък. - Размер : 20,00 X18,50 X10,00 см / 7,86 X7,27 X3,93 инча. - Може да се използва самостоятелно, може да се сложат различни тъканни шапки, добра фраза.Информация за стоки Защита за главата за спорт на открито Този материал ultralight, което прави корпус шлемове здрав и дышащим.Корпус защитен шлем е Подходящ за много случаи на строителни обекти, спортни занимания на открито и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини