• New
Ловен Налобный фенер WINDFIRE с червена светлина, която се презарежда, 600 Лумена, Ярък Led Фар, 3 Режима, Тактически Мащабируеми Налобные Светлини с Възможност за червено ?

Ловен Налобный фенер WINDFIRE с червена светлина, която се презарежда, 600 Лумена, Ярък Led Фар, 3 Режима, Тактически Мащабируеми

Оценка на продукта:
BGN 10.83

Сума
В магазина

Източник на светлина : Червен светодиодЛумена : 600 лумена.Водоустойчив : през Целия водоустойчив.Ключ : Централен Бутон на ключа.Време за зареждане : 7-8 часа.Работно време : 3-4 часа.Материал : ABS + алуминиева сплав. Опаковка : 12* 11* 10 виж 1x Ловен налобный фенер Wind Fire Червена Светлина. 1x USB кабел за зареждане на Mirco.Налобный фенер червена светлина с 3 режима на работа : Високо / ниско / ефекта на светлинни.Ултра ярък налобный фенер с червена светлина-чудесен инструмент за риболов, лов на енотовидного свиня, койот, на астрономията, на къмпинг, разходки.Налобный фенер с висока мощност идва с USB кабел.За зареждане можете да използвате захранващ блок, зарядно устройство, лаптоп.За да индикира при зареждане и ниска мощност; Индикатор свети в зелено при пълна мощност. 【Мощен червен налобный фенер за лов】 Налобные светлини за главата акумулаторни използват червен светодиод, излъчват нефильтрованный червена светлина, яркостта може да достигне 600 лумена.Човешките очи са чувствителни към червената светлина, но животни не плаши налобный фенер червена светлина. чудесен инструмент за риболов, лов на енотовидного свиня, койот, астрономия, нощно виждане, четене, къмпинг, разходки. 【3 режима на осветление и мащабируеми】 Вариант на червена светлина главоболие лампа с 3 режима на работа : високо/ ниско/ ефекта на светлинни, може да отговори на вашите различни нужди.Фарове за лов на хищници налобный фенер генерира светлина на прожектор с помощта на телескопического zuma.Прожектор за наблюдение от голямо разстояние и прожектор за осветяване на голяма площ.Лъч на прожектор може да достигне до 150 метра, а spot beam може да достигне до 300 метра. 【Сигналната лампа за зареждане и опашката】 ловен фенер Head lamp идва с USB порт за зареждане може да се използва зарядно устройство, лаптоп, powerbank или друго USB устройство.Време за зареждане : 7-8 часа, време на работа : 3-4 часа.Червената сигнална крушка на батарейном отделение служи като предупреждение за сигурност през нощта, прилича на друг, защитава себе си. 【Регулируема на 90 ° и водоустойчив】 Акумулаторна светодиодна светлина ъгъл на наклон може да се регулира надолу от 90 °.Увеличен обхват на осветление ви позволява да завъртите глава за осветление във всяка желана посока.Тактическа червена светлина може да достигне до целите на ниво водоустойчива и издържа на влажни условия, като дъжд и сняг. 【Удобни за носене】 Еластичен ремък за фаровете е изработен от мек найлон, подходящ в чорап.Можете да регулирате размера на оголовья в съответствие с нуждите на възрастни и деца.Ако се сблъскате с някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас навреме, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа. 【Мощен червен налобный фенер за лов】 Налобные светлини за главата акумулаторни използват червен светодиод, излъчват нефильтрованный червена светлина, яркостта може да достигне 600 лумена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини