• New
Респираторная маска с филтър от активен въглен 6001CN и набор от защитни очила - Множество респираторная маска, обхващащи половината от лицата, за боядисване, органич?

Респираторная маска с филтър от активен въглен 6001CN и набор от защитни очила - Множество респираторная маска, обхващащи

Оценка на продукта:
BGN 59.80

Сума
В магазина

【Професионална двойна защита】 : Защитна маска за лицето от прах с двойна система от филтри, филтър скоростна кутия с активен въглен 6001 CN + памук филтър за прах 5 N11, който може ефективно да блокира 98% органични изпарения / газове, дим, полени, прах и други частици във въздухаВи позволява лесно да диша във всяка работна среда. 【За многократна употреба】 : Полумаска множество.И филтърът да се сменя редовно.Нашите респиратори от смола са с различаващи се групи, които осигуряват ви по-дълга защита.Респиратор 6200 също така работи с много модели филтри. 【Област на приложение】 : Респиратор половина на лицето е подходяща за работни зони с досадни двойки и газове, като химически метали, пестициди, бои и формалдехид.Да Не се допуска попадане на прах, частици в дихателните пътища по време на механични работи като оксиженист, распиливание, пилинг, нанасяне на графити и боядисване. 【Комфорт материал】 : на Ръба на маската е изработена от хранително-еластичен силикон, който е безопасен и нетоксичен, плътно прилепнала към лицето му удобни за носене, без стрес.Този каишка за маска се регулира в съответствие с мнозинство от размера на главата, така че не е нужно да се притеснявате за това, че сте избрали грешен размер. 【Отличен набор от】 : Отличен набор от : 1 х полумаска, 1 х защитни очила, 2 х филтри 6001 CN, 8 х памучни филтри 5 N11, 2 х пластмасови своята практика, 1 чифт затычек за уши.Ние предлагаме само най-доброто, защото това е нещо, което ние използваме!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.Ние ще осигурим надеждна послепродажную гаранция за вашата перфектна пазаруване. (1) Распиливающие работа. (2) Работа по разрушаване на сгради. (3) Шлайфане на работа. (4) за Обработка на дърво. (5) Ремонтни дейности.Професионални респиратори, оборудвани с двойна система за филтриране на прах, която може ефективно да задържа цветен прашец, прах, доведе боя, азбест и други частици във въздуха. а ефективността на защитата надвишава 99,6%.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини