• New
Сейф за съхранение на саксия Sdstone с огън, устойчиви чанта за пари и крепост, Таен каса със Секретно заключване, Титуляр на улицата, у дома, за съхраняване парични сре?

Сейф за съхранение на саксия Sdstone с огън, устойчиви чанта за пари и крепост, Таен каса със Секретно заключване, Титуляр на

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

? Двупластова конструкция - Изработена от стомана + коремни мускули, горната част на тази каса е изработена от материал на КОРЕМА, долната част е изработена от Стоманаit притежава предимствата на антикорозионна защита, водонепропускливост, устойчивост на корозия, на най-Горния слой представлява пластмасова саксия, в която може да се засаждат сукуленти и цветя (Забележка : Цвете в комплекта не са включени) Долен слой-издръжлива метална кутия за съхранение, снабдени с ключалка с ключ, осигурява двойна защита за вашите продукти. сгъсти и сверхпрочный саксия. ?Пожаробезопасный и водоустойчив - За разлика от други подобни продукти на пазара, за това е скрита в сейфа ние специално добавя негорими малък портфейл от огнеупорен силикон материал, както и водоустойчива силиконовата стикер за запечатване.Нещата лесно да запази сухи дори и в дъждовно или влажно време.В същото време той може да работи в някои специални обстоятелства, като земетресения и пожари, за да се гарантира сигурност на вашето имущество. ?Скрит сейф за пренасочване -просто изглежда като саксия, но вътре в нея можете да съхранявате ценни неща, долния клон представлява скритото клон, в който могат да се съхраняват пари и ключове, като резервна keystore на открито или като общо хранилище за ценните неща.вашите ключове отвън, на незабележимо място.Също като диверсионного сейфа. ? Лесна употреба-В долната част са предвидени два предварително инсталирани дупки, сейф за саксиите е оборудван с два ключа, поставяйте ключа при използване и завъртете го обратно на часовниковата стрелка, за да отворите.Освен това, ние специално оборудвани с водоустойчив силиконов уплътнителен стикер за външни условия.Дори и в дъждовно или влажно време може да се добавят още едно ниво на защита, за да запазите ценните неща в безопасност. ✅ Послепродажная гаранция - безплатна техническа поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите сейф за саксиите, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини