• New
Сейфове Сейфове -14 възможности, Стоманени сейфове, Банков шкаф за сигурност на Голям обем, Кутия за съхранение на хотелиерската за домашно сигурност, механична бра?

Сейфове Сейфове -14 възможности, Стоманени сейфове, Банков шкаф за сигурност на Голям обем, Кутия за съхранение на хотелиерската

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

* : екологично чиста пръски боя автомобилния ниво, не избледняват, не капки боя, предпазва от появата на ръжда, не съдържа формалдехид и други вредни вещества, намаляване на съдържанието на тежки метали, е безопасна, не пострада от човешкия организъм * детайли : традиционна ръчна панел кодов замъка, въртяща маса с кодова ключалка от неръждаема стомана, устойчив на надраскване, устойчив на абразия, устойчив на абразия, няма батерии, няма електронни оригиналите, не е нужно да се притеснявате за застаряването на населението линия, честотата скача е много ниска, срок на експлоатация повече. * Аксесоари за сигурност : Смел, обновен корпуса на замъка от стомана с висока якост, удебелена рамка, която панел хлебна стомана, корпус на гардероб от ниско въглеродна легирана стомана са по-трайни, не е деформиран, ефективно предпазва от външни въздействия, подобрява съдържанието на кутията. * Голямо пространство : подвижна и регулируема изолирующая панел, може да е произволно регулиране на пространството за съхранение, увеличаване на пространството за съхранение; може да съхранява важни папки и документи, с модерни съоръжения за цифров фотоапарат, големи суми пари в брой, депозити, ценни бижута, лични стоки. * Отключване на употреба : например, парола 11.33; завийте на дясно, за да наберете паролата 3 кръга, след това завъртете дръжката за изравняване 11 (1 път), а на второто стъпало завъртете копчето наляво, за изравняване 22 (2 пъти).най-Накрая, завъртете дръжката надясно, за да изравни 33 (1 път), поставете ключ, завъртете, за да отворите (Поставете ключ, завъртете надясно и най-накрая завъртете копчето по посока на часовниковата стрелка, за да отключите).Предпазни мерки! ! !?????Никога не слагай сейфове за авариен ключ, в противен случай те не ще се отвори.Висококачествен материал, здрав и издръжлив Уголемено пространство за съхранение на по-ценни неща, Лесен за инсталиране, подходяща за монтаж на скрити места за съхранение на ценни вещи Обикновено е оборудван с авариен ключ, който да използва, когато се освободи батерия или е забравил паролата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини