• New
Сейфове Кутия за ключове с отпечатъци от пръсти, Украса за Дистанционно Отключване, Стенни Кутия с Кошачьим Око, Код Кутия за отвора на вратата, Два външни (Черен цв?

Сейфове Кутия за ключове с отпечатъци от пръсти, Украса за Дистанционно Отключване, Стенни Кутия с Кошачьим Око,

Оценка на продукта:
BGN 25.56

Сума
В магазина

【Външни размери 】 : 11,5x9,5x3,9 см, с достатъчно голям капацитет за съхранение на ключодържатели, банкови карти, ключовете от колата, пари или други малки предметиС този надежден сейф за ключовете ви, не е нужно да се притеснявате за това, че ключовете достанут от под килима. 【Въпросите на сигурността】 : кутия за ключове е с изцяло метална конструкция.Изработен е от материал SPCC, обикновено използван в автомобилната и строителната индустрия за предотвратяване на разбиване, докато традиционните каси могат да бъдат отстранени за по-малко от 10 секунди. 【Материал сейфа】 : сейф за ключове е изработена от висококачествена сплав, която издържа на най-тежки атмосферни условия.Висока устойчивост на удари и вода ви осигурява дълготрайна защита. 【Бързото разпознаване на】 : използването на модула за пръстови отпечатъци с висока резолюция + ново поколение многоизмерен за разпознаване на пръстови отпечатъци ZUI в значителна степен оптимизира скоростта и точността на разпознаване на пръстови отпечатъци, бързо сключване на разпознаване на пръстови отпечатъци е в рамките на 0,5 секунди.Адаптивни настройки на името на потребителя, срокът за отключване и т. 【Лесна инсталация】 : Компактна конструкция на сейфа за ключове позволява лесно да го инсталирате във всяко място и се използва в дома, в гаража или в наета стая.Сейф с защитно заключване здрава конструкция, работи добре и се чувства по-защитено, като сигурно място за съхранение на резервен ключ.Спецификация : ➚ Материал : сплав➚ цвят : черен➚ външни размери : 11,5х9,5х3,9 см/4,3x3,7х1,5"➚ пръстови отпечатъци капацитет : 100➚ порт за зареждане : порт за зареждане➚ отключване : пръстов отпечатък,Bluetooth и➚ монтаж : с дупки/без пробиване със съдържанието на пакета : ➚ ключ кутия *1 моля, Обърнете внимание на съветите : 1. За списъка на продажбите - Ние продаваме само кутия за ключове, друго съдържание, снимките не са включени. Цвят - поради разликата в камерата, осветление на снимане и настройки на компютъра действителният цвят може да варира от изображението.

Основни свойства

➚ Material:
Alloy
➚ Colour:
Black
➚ External dimensions:
11,5x9,5x3,9cm/4,3x3,7x1,5''
➚ Fingerprint capacity:
100
➚ Charging port:
Charging port
➚ Unlocking:
Fingerprint,Bluetooth
➚ Installation:
perforated/no perforation
Package Contents:
➚ Key box *1:
Please note the tips:
1. About the sales list :
2. About the colour :
3. About the size :
4. About the product :
5. About Service :
-- We want you to be happy with your purchase, if you have any customer service questions please feel free to contact us, thank you!

Избор на купувачи

Новини