• New
JLXINMET Заваръчни Очила с Автоматично Затъмняване Заваръчни Очила на слънчеви Батерии 2 Сензора Заваръчни Очила за TIG МИГ MMA Плазмено рязане Заваряване Защита на очит?

JLXINMET Заваръчни Очила с Автоматично Затъмняване Заваръчни Очила на слънчеви Батерии 2 Сензора Заваръчни Очила

Оценка на продукта:
BGN 6.93

Сума
В магазина

【Перфектна защита】 Тези заваръчни очила с автоматично затъмняване надеждно предпазват очите от искри по време на работаРазмер за гледане 4,29 х 1,28 инча. 【Многофункционални заваръчни очила】 Тези заваръчни очила са идеални за TIG МИГ ВМА. можете да регулирате дължината на краката точки в съответствие с нуждите на различните хора. 【2 сензора премиум-клас】два висококачествени сензор дъга откриват силна светлина и осигуряват бързото откриване, прецизен контрол и бърза реакция. 【Автоматично затъмняване】 Преглед в истинския цвят.когато има светлина, леща автоматично незабавно на скрито място, защита на очите, когато дъга изчезва, леща автоматично се връща в нормално състояние. 【Леки и преносими】 заваръчни очила се доставят с кутия за съхранение, замяна на ластик, и един лен.it лесен за носене и е подходящ за электросварки, газово заваряване, рязане, варене и т. Тези заваръчни очила са устойчиви на ултравиолетовите лъчи, лещи са покрити с противоскользящим покритие срещу силната светлина, защищающим очите от интензивно ярка процес.Слънчева, не се нуждае от подмяна на батерията, удобен в чорап, подходящ за заваряване.Технически характеристики на : . Материал на лещата : PC. Функция : Слънчев автоматично затемняющий светлина.Източник на захранване : слънчева енергия (батерии не са необходими).Светъл нюанс : DIN3. Тъмен нюанс : DIN11. Променлива скорост на светлината : 5/25000 vs Защита от отблясъци : намалява отблясъците.

Основни свойства

Избор на купувачи

Нощни механично заключване за домашния офис, електронен сейф с парола, цельностальная пожароизвестяване, невидим сейф, охранителна

BGN 0.33

✔【Една седалка, всички метални стопорный болт】 Четырехстворчатая цельнометаллическая твърди глават�

Новини