• New
Zbyoujer Водоустойчив Бахилы - Бахилы Бахилы за земните галош Многократна употреба на Върха на обувки, Галоши Протектори за обувки с водоустойчив цип Нескользящие Дъж?

Zbyoujer Водоустойчив Бахилы - Бахилы Бахилы за земните галош Многократна употреба на Върха на обувки, Галоши Протектори

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【 Водоустойчив и издръжлив】 Нашите водоустойчив бахилы са изработени от висококачествени PVC материали, 100% водонепропускливи и устойчивиВграден водоустойчив слой с цип осигурява двойна водоустойчив, повече не се притеснявайте за това, че обувките ще се намокри от дъжда или снега. 【Подобрен дизайн плъзгане на стъпалата】 Нашите многократна употреба непромокаеми обувки с подсилена неплъзгащи гумена подметка осигуряват надеждно сцепление с почвата, който осигурява сигурност и защита на околната среда, дълготрайност. 【Е лесно за носене и портативно】 Нашите водоустойчив галоши с цип и с шнурком не само улесняват носенето и предпазват от прекомерни паузи, но и по-добре защитава обувките от намокания.Тези калъфи за земните обувки се натрупват.Лесно за носене в джоба или раницата. 【Широко приложение】 Дъждобран за обувки защитава вашата обувки от вода, дъжд, сняг, прах, масло и пръски кал, особено в дъждовни / снежните дни и при занимания на открито, като плаж, къмпинг, туризъм, колоездене, риболов, миене на коли, игра на голф, работа в градината, в градината или почистване на кухнята и т., Защитете си обувки в дъжд / сняг / кал, пазете я чиста и суха в продължение на целия ден. 【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас и ние ще ви възстановим 100% отговарят на възстановяване в рамките на 90 дни от датата на покупката.Проблеми с качеството се появяват в рамките на една година замяна, доживотна гаранция.Намерението ни е да предложим най-доброто обслужване на клиенти. 【 Водоустойчив и издръжлив】 Нашите водоустойчив бахилы са изработени от висококачествени PVC материали, 100% водонепропускливи и устойчиви.Вграден водоустойчив слой с цип осигурява двойна водоустойчив, повече не се притеснявайте за това, че обувките ще се намокри от дъжда или снега. 【Подобрен дизайн плъзгане на стъпалата】 Нашите многократна употреба непромокаеми обувки с подсилена неплъзгащи гумена подметка осигуряват надеждно сцепление с почвата, който осигурява сигурност и защита на околната среда, дълготрайност. 【Е лесно за носене и портативно】 Нашите водоустойчив галоши с цип и с шнурком не само улесняват носенето и предпазват от прекомерни паузи, но и по-добре защитава обувките от намокания.Тези калъфи за земните обувки се натрупват.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини