• New
AYNEFY Огнеупорна Водоустойчива Чанта-Портфейл за документи, Водоустойчив Огнеупорни Чанти За документи Двуслойни Голям Капацитет Огнеупорни Водоустойчива за Доку?

AYNEFY Огнеупорна Водоустойчива Чанта-Портфейл за документи, Водоустойчив Огнеупорни Чанти За документи Двуслойни

Оценка на продукта:
BGN 38.78

Сума
В магазина

5 Този Негорими чанта за пари защитава вашите документи и файлове, включително правни договори, с паспорт лиценз. Пожароустойчивост и водоустойчивост : Най-голямата разлика от традиционните чанти е, че тя не само е водоустойчив, но и пожаробезопасна. Два слоя от огнеупорни защита : Изработена от огнестойкого материал, устойчив на високи температури, нашата огнеупорна обвивка също има високи водонепроницаемостью, което ви позволява да запазите вашите вещи са в безопасност, независимо от всичко. По-голям капацитет и устойчивост на замърсяване : Пространство, пожароустойчиви и водоустойчива чанта за файлове е достатъчно голям, не се притеснявайте, че вашите вещи няма да е удобно.In Общи пожари, Ценни материали, Съхранявани Вътре, могат да Бъдат запазени и защитени С помощта на Определени непромокаеми функции.Пожароустойчивост и водоустойчивост : Най-голямата разлика от традиционните чанти е, че тя не само е водоустойчив, но и пожаробезопасна.Носете Го, без да се притеснявате за това, че Ценни Неща Вътре Намокнут От вода, И ще бъдат Унищожени от Огъня.Характеристики : 1. Два слоя от огнеупорни защита : Изработена от огнестойкого материал, устойчив на високи температури, нашата огнеупорна обвивка също има високи водонепроницаемостью, което ви позволява да запазите вашите вещи са в безопасност, независимо от всичко. Пожароустойчивост и водоустойчивост : Най-голямата разлика от традиционните чанти е, че тя не само е водоустойчив, но и пожаробезопасна. По-голям капацитет и устойчивост на замърсяване : Пространство, пожароустойчиви и водоустойчива чанта за файлове е достатъчно голям, не се притеснявайте, че вашите вещи няма да е удобно. При обикновени Пожари ценни Материали, Съхранявани Вътре, могат да Бъдат запазени и защитени С помощта на Определени непромокаеми функции. Този несгораемый чанта за пари защитава вашите документи и файлове, включително правни договори, с паспорт лиценз. 2 вътрешни слоя, един от които е слой за електронна защита, а другият-обикновен слой 7.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Liquid Silicone Fiberglass Cloth
Weight:
Approx.186g
Size:
(Approx)
30.5*21CM/12*8.26inch(approx) :
Package Include:
 
1* Bill Fireproof Bag :
Note:
1. Please Allow Slight Error Due To Manual Measurement. Thanks For Your Understanding.:
2. Monitors Are Not Calibrated Same, Item Color Displayed In Photos May Be Showing Slightly Different From The Real Object. Please Take The Real One As Standard. :

Избор на купувачи

Новини