• New
Акумулаторни фенери ARCEE, ЕРП-фенерче с щипка, ярък мощен, лампа на 1000 Лумена за къмпинг, разходки, Извънредни ситуации, Ураган, риболов, прекъсване на захранването (2 ?

Акумулаторни фенери ARCEE, ЕРП-фенерче с щипка, ярък мощен, лампа на 1000 Лумена за къмпинг, разходки, Извънредни

Оценка на продукта:
BGN 18.66

Сума
В магазина

✅Супер ярко фенерче с високо люменом : Тактически фенер с висока люменом супер ярък светодиод излъчва максимално 1000 лумена, което е 10 пъти по-ярка от старите лампи с нажежаема жичка; богат избор на режима на осветление и изцяло алуминиев удароустойчив корпус, правят от този тактически фенер е най-яркият и гъвкави в своя клас ✅ Малка акумулаторна фенерче Ultralight : Тази малка мини led фенерче е с дължина по-малко от 2,75 инча и тегло само 1,8 грама, но въпреки това осигурява висока производителност : обхват на лъча достига 600 метра, а изходната мощност е същата като тази на по-големите и дълги светлини.Този малък мощен фенер е снабден с покет скоба, сверхкомпактным дизайн, който се побира във вашия джоб, раница или дамска чанта без да се разкъсва. ✅ Акумулаторна фенерче Type-C, издръжлив, защита от презареждането : заредена фенерче Type-C, пълно зареждане отнема само 2 часа по-надежден порт за зареждане Type-C. Този акумулаторна фенерче с високо люменом може да работи до 15 часа (безопасен режим); акумулаторна фенерче с подобрена версия на защита от презареждането, светкавицата ще престане да зарежда при пълно зареждане, така че няма нужда да се тревожи за проблемите на сигурността, когато сте забравили, че на фенерчето се зарежда. ✅ Led фенерче на 4 режима : Мощна акумулаторна фенерче идва с 4 режима на осветление, което прави този led фенерче идеален за използване у дома, начин на отглеждане на кучето или на къмпинг.Тактически фенер с висока яркост има 4 режима на работа : Високо / ниско / Сейф / Турбо, който и да е режим за дълго натискане на 2 секунди, за да отидете в турбо-режим. ✅ Здрав фенерче : Здрав фенер е с уникална изработка, изработен от твърд анодизиран авиационен алуминиева сплав марка 7075, неговата устойчивост на удар е 1,5 метра, което позволява на малкия фонарику издържа грубо боравене и тежки климатични условия. ✅Супер ярко фенерче с високо люменом : Тактически фенер с висока люменом супер ярък светодиод излъчва максимално 1000 лумена, което е 10 пъти по-ярка от старите лампи с нажежаема жичка; богат избор на режима на осветление и изцяло алуминиев удароустойчив корпус, правят от този тактически фенер е най-яркият и гъвкави в своя клас. ✅ Малка акумулаторна фенерче Ultralight : Тази малка мини led фенерче е с дължина по-малко от 2,75 инча и тегло само 1,8 грама, но въпреки това осигурява висока производителност : обхват на лъча достига 600 метра, а изходната мощност е същата като тази на по-големите и дълги светлини.Този малък мощен фенер е снабден с покет скоба, сверхкомпактным дизайн, който се побира във вашия джоб, раница или дамска чанта без да се разкъсва.

Основни свойства

Избор на купувачи

TRONLEE Акумулаторна Фенерче IP68 Водоустойчив Магнитен Фенерче с Преносимо зарядно устройство и ключ за Стъкло 6 инча Многофункционален

BGN 12.54

[Уличен фенер] Фенерче за къмпинг ще задоволи вашите нужди за приключения на открито като къмпинг, туриз

Новини