• New
Лампа за къмпинг на слънчевата Енергия DIBMS LED Преносим Слънчев USB Акумулаторна Фенерче Водоустойчивост Светлини с Дистанционно Авариен блок захранване за Къмпинг ?

Лампа за къмпинг на слънчевата Енергия DIBMS LED Преносим Слънчев USB Акумулаторна Фенерче Водоустойчивост Светлини с

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Ултра ярка слънчева светлина : Премиум 24шт 5730 led чипове като фенер - висока яркост 2400ЛМ, достатъчно осветява цялатаС wi-fi дистанционно управление, удобен за регулиране на 3 нива на осветление-осигурява яркост в тъмното. Допълнителни режими на SOS и Strobe-Водят ви в тъмното и извънредни ситуации като спасител.Вземете със себе си слънчева светлина, винаги бъдете в безопасност.Зареждане от слънчева енергия и USB : Вградена акумулаторна батерия с капацитет 2400 mah, която може да се зарежда от слънчева батерия или USB. 4 индикатор на захранване, навременно и зареждане на лампите, при пълно зареждане свети около 7 часа.Конструкция зарядно устройство за аварийно резервно копиране осигурява непрекъснато захранване на устройството, дори и в случай на авария.Добре замисления : Изработен е от висококачествен материал ABS-IPX4 водоустойчив, удароустойчив, херметично, който предпазва от въздействието на, той може да издържа на тежки климатични условия, срок на експлоатация е повече от 50 000 часа.Задължителен led светлина за спешни случаи, най-добрият подарък за вашите близки.Компактен и лек : Уникален компактен дизайн, лек, лесно преносим, както в раницата си или авариен комплект.Дръж го навсякъде с помощта на удобен куката, използвайте без ръце в къмпинга, при ураганите или други извънредни ситуации, не забравяйте да слънчева светлина за всякакви непредвидими ситуации.Мултифункционална лампа : Слънчев походный фенер - ще ви помогне бързо да привлечете внимание и да се спаси във всяка ситуация.Чудесен фенер за оцеляването на закрито и на открито, като например къмпинг, туризъм, ремонт на автомобили, четене, риболов, лов, разходка с лодка, прекъсвания в електрозахранването, урагани, бури или аварийно резервно осветление. 2x Лампа за къмпинг на слънчевата енергия. 2x Лампа за къмпинг на слънчевата енергия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Сейфове Сейфове са 3 размера-Малки Домакински, Механична Брава Касов кутия за хотелиерството офис, Стомана Водоустойчив пожаробезопасный,

BGN 201.62

* Екологична боя : 7 слоя боя, не избледняват, боя, не се разпада, а срокът на услугата ще бъде подълъг; е бе�

Новини