• New
Акумулаторна Светодиодна светлина, 3 Цвята на светлинния лъч, светлината на Прожекторите с подсветка 230 ° с сензор за движение, Лека, Устойчива на атмосферни влияни?

Акумулаторна Светодиодна светлина, 3 Цвята на светлинния лъч, светлината на Прожекторите с подсветка 230 ° с сензор за движение,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?【Супер светъл и мультирежимное осветление 】 широкоугольное осветление на 230 °, яркостта достига 1000 + 500 луменаДизайн с няколко световыми ивици три пъти по-ярко от това на други продукти, представени на пазара.Той е студена бяла светлина, топла бяла светлина, червена светлина и COB, XPE до 10 режима на осветление. ?【Сензор за движение хендсфри】Налобный фенер има уникална конструкция с функцията на сензора. Когато включите функцията сензор е включен, можете да включите / изключите осветлението, просто махна с ръка в обсега на действие на сензора. ?【10 режима на осветление】 Студено бяло COB LED : висок / нисък, топъл бял COB LED : висока / ниска, червен COB LED : остава включено / мигаща, XPL LED : висока / ниска, студено бяло COB LED и топло бяло COB LED : остават включени / мигащи. ?【IPX4 водоустойчив】 Професионална функция на водонепропускливост на нивото на IPX4, не е нужно да се притеснявате за дъжд или сняг.Идеален за къмпинг, туризъм, колоездене, риболов или ремонт на автомобили. ?【Лесен и удобен】Налобный лампа-фенерче изработен от ABS-пластмаса и силикон, с регулируеми и еластична лента за глава, той с мек и удобен.Обиколката на главата е 20-31 инча и е подходящ за възрастни и деца, може да се сгъва, за да се побере лесно в джоб. ?【Супер светъл и мультирежимное осветление 】 широкоугольное осветление на 230 °, яркостта достига 1000 + 500 лумена.Дизайн с няколко световыми ивици три пъти по-ярко от това на други продукти, представени на пазара.Той е студена бяла светлина, топла бяла светлина, червена светлина и COB, XPE до 10 режима на осветление. ?【Сензор за движение хендсфри】Налобный фенер има уникална конструкция с функцията на сензора. Когато включите функцията сензор е включен, можете да включите / изключите осветлението, просто махна с ръка в обсега на действие на сензора. ?【10 режима на осветление】 Студено бяло COB LED : висок / нисък, топъл бял COB LED : висока / ниска, червен COB LED : остава включено / мигаща, XPL LED : висока / ниска, студено бяло COB LED и топло бяло COB LED : остават включени / мигащи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини