• New
ISLANDSAFE Д-Малък сейф за съхранение на Пари, Сейф за пари с Цифрова клавиатура и Бутони, Мини-Заключване за Сигурност, Сейфове за Монети, Домашен офис, Хотелски Стаи, Би?

ISLANDSAFE Д-Малък сейф за съхранение на Пари, Сейф за пари с Цифрова клавиатура и Бутони, Мини-Заключване за Сигурност,

Оценка на продукта:
BGN 33.33

Сума
В магазина

В този малък сейф обем 0,3 кубически метра могат да се съхраняват безопасно пари, бижута, документи, паспорти и т, Персонален сейф е с перфектен размер, който е удобен за използване у дома или на работа.Този касов апарат е защитен led клавиатура, на която можете да програмирате кодове на домакин и гост, с дължина 3-8 цифри.С 2 ключ за ръчно управление, вие никога не трябва да се притеснявате за това, че вашия сейф ще бъде блокиран, ако забравите кода. 【Размери】 Безопасно сейф, общият размер на 6,7 х 9,2 х 6,7 инча, този малък сейф обем 0,3 куб. фута може безопасно да се съхранява вашите пари, бижута, документи, паспорти и т., Персонален сейф е с перфектен размер, който можете удобно да използвате у дома или на работа. ✿【Методи за отключване на】 Този касов апарат е защитен led клавиатура, на която можете да програмирате кодове на домакин и гост, с дължина 3-8 цифри.С 2 ключ за ръчно управление, вие никога не трябва да се притеснявате за това, че вашия сейф ще бъде блокиран, ако забравите кода. 【Защита от завъртане】 Този сейф за съхранение на пари, оборудван с функция, която го предпазва переворачивание с главата надолу.Когато поставите сейф на рамо или с главата надолу, той не може да бъде отворен, а на вратата може да се отвори само в случай, че сейф е монтиран правилно.Това предотвратява случайното отваряне на сейфа на деца по време на игра и защита на ценни вещи от загуба. 【Съхранение и сигурност на】Сейф е направен от здрава стоманена стена.Двухцилиндровая затвори повишава сигурността и надеждността.Осигурява физическа защита от взлом. 【Инсталиране и послепродажная гаранция】 Електронен сейф е с предварително пробити монтажни отвори в задната част, а расширительные винтове, които са включени в комплекта.У нас има 24-часова онлайн услуга за поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние подкрепяме 90 дни безусловно връщане и размяна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини