• New
Скоба с двойна кука за контролер Shanrya с каишка, Удобен Разширено Здрава Каишка с двойна кука за контролер, Безопасен за Pro за Mini 2

Скоба с двойна кука за контролер Shanrya с каишка, Удобен Разширено Здрава Каишка с двойна кука за контролер,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Съвместим с различни дистанционни управления дистанционно управление, също може да се използва с различни дистанционни управления дистанционно управление и летящи точки, при условие, че диаметърът на дупките превишава 7 mm Двойна скоба с плетене на една кука, здрав и издръжлив, за да се предотврати падане.Приложимо за 2, Pro, Mini, за дистанционно управление на Spark.Каишка ще закача за дистанционно управление на врата, ефективно предотвратява случайното падане на дистанционното управление, безопасен полет.Според эргономичному дизайн, най-дългата регулируема дължина-79 см, което може да задоволи изискванията на повечето хора.Каишка разширена и утолщен, за да направите вашата врата безопасно и комфортно.Освободете ръцете си и да се улесни фирменият полети. Каишка разширена и утолщен, за да направите вашата врата безопасно и комфортно.Освободете ръцете си и да се улесни фирменият полети. Двойна скоба с плетене на една кука, здрав и издръжлив, за да се предотврати падане.Приложимо за 2, Pro, Mini, за дистанционно управление на Spark. Според эргономичному дизайн, най-дългата регулируема дължина-79 см, което може да задоволи изискванията на повечето хора. Каишка позволява да се мотае дистанционно управление на врата, ефективно предотвратяват случайно падане на дистанционното управление, безопасен полет. Съвместим с различни дистанционни управления дистанционно управление, също може да се използва с различни дистанционни управления дистанционно управление и летящи точки, при условие, че диаметърът на дупките превишава 7 mm. Параметри : Тип на продукта : Ланьярд с двойно плетене на една кука Цвят : черен Материал : найлон + от пластмаса + алуминиева сплав Приложими модели : за 2, Pro, Mini, за дистанционното управление Spark Осъществяване Списък : 1 х Ланьярд1 х категория с двойно плетене на една кука Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Основни свойства

Item Type:
Double Hook Lanyard
Color:
Black
Material:
Nylon + Plastic + Aluminum Alloy
Applicable Models:
for 2, Pro, Mini, for Spark Remote Controller
Package List:
1 x Lanyard:
1 x Double Hook Bracket:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на купувачи

Новини