• New
Диверсионный Книгата сейф - Имитира Вътрешен Резервоар от Неръждаема стомана Книгата сейф с парола за съхранение на пари, бижута, документи или ценни неща

Диверсионный Книгата сейф - Имитира Вътрешен Резервоар от Неръждаема стомана Книгата сейф с парола за съхранение на

Оценка на продукта:
BGN 7.98

Сума
В магазина

Нов външен вид, канава външен вид хартия, меко усещане на ръцете, което дава на хората повече усещане за зрение и допирЗдрав и издръжлив вътрешен резервоар от неръждаема стомана, с добро качество и по-дълъг живот.Страничната страна имитира дизайн на книгата, отвори я, не е нужно, вътре също могат да бъдат пуснати монети и хартиени кърпи.Тя е добре скрита, и му е трудно да откриете.Тя може да даде на децата като кутия за бижута за спестяване на пари.Той е подходящ за съхранение на важни предмети като монети, банкови карти, документи за самоличност, документи, бижута и т. Параметри : Тип на продукта : Кутия за съхранение на пари Материал : текстурирани хартия + от неръждаема стомана Тегло : приблизително 442 г / 15,6 грама размери на продукта : около 18x11,6x5,5 см / 7,1x4 дървен материал,6x2,2 инча Стил продукта : Парола Първоначална парола : 000 Функция на продукта : Използва се за запазване на важни предмети като монета, банкова карта и т. Характеристики на продукта : добра маскиране, не е лесно да се намери Парцел в Списъка : 1 x кутия за пари 1 х Ръководство за потребителя на китайски и английски език Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Item Type:
Money Book Box
Material:
Textured Paper + Stainless Steel
Weight:
Approx. 442g / 15.6oz
Product Size:
Approx. 18x11.6x5.5cm / 7.1x4.6x2.2in
Product Style:
Password
Initial Password:
000
Product Function:
Used to save significant items such as coins, bank cards, etc.
Product features:
good concealment, not easy to be found
Package List:
1 x Money Book Box:
1 x Chinese and English Manual :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини