• New
Кърпа от Памучен плат haakaa за Еднократна употреба - Ултра Мека Впитывающая Кърпа за детски Памперси | Миещи Парцали За почистване на домашната кухня | Безопасна Личн?

Кърпа от Памучен плат haakaa за Еднократна употреба - Ултра Мека Впитывающая Кърпа за детски Памперси | Миещи Парцали За

Оценка на продукта:
BGN 7.33

Сума
В магазина

СВЕРХМЯГКИЕ И БЕЗОПАСНИ КЪРПИЧКИ, ДЕТСКИ ПАМПЕРСИ - без ароматизаториБЕЗОПАСНО почистете лицето на вашето бебе от прах, зъбите, очите и задника. √ УЛЬТРАМЯГКИЕ И безопасни бебешки кърпички за памперси - без ароматизатори, хлор и химикали. безопасно е да почистите мръсотията, зъбите, очите и попку на вашето дете. √ 100% ЧИСТ ПАМУК - Изработени от мека двухслойного 100% памук, кърпички са идеални за чувствителна кожа и могат да бъдат използвани за всякакви цели. √ Опазване на околната среда и ИКОНОМИЧНОСТ - Замяна на еднократни кърпички за многократна употреба, кърпички haakaa Economy Избършете Pack. √ СИЛНИ и РАЗНООБРАЗНИ - от салфетки и покривки за лица до детски кърпички и предмети от бита, нашите тъкани кърпи са подходящи за употреба навсякъде в дома си. идеален за лице, ръце, задните части и по време на къпане. √ ЛЕСНА за почистване и грижа - просто сложете ги в пералнята, за да можете да ги използвате отново!Пере в машина. √ УЛЬТРАМЯГКИЕ И безопасни бебешки кърпички за памперси - без ароматизатори, хлор и химикали. безопасно е да почистите мръсотията, зъбите, очите и попку на вашето дете. √ 100% ЧИСТ ПАМУК - Изработени от мека двухслойного 100% памук, кърпички са идеални за чувствителна кожа и могат да бъдат използвани за всякакви цели. √ Опазване на околната среда и ИКОНОМИЧНОСТ - Замяна на еднократни кърпички за многократна употреба, кърпички haakaa Economy Избършете Pack. √ СИЛНИ и РАЗНООБРАЗНИ - от салфетки и покривки за лица до детски кърпички и предмети от бита, нашите тъкани кърпи са подходящи за употреба навсякъде в дома си. идеален за лице, ръце, задните части и по време на къпане. √ ЛЕСНА за почистване и грижа - просто сложете ги в пералнята, за да можете да ги използвате отново!Пере в машина. 100% ЧИСТ ПАМУК - Изработени от мека двухслойного 100% памук, кърпички са идеални за чувствителна кожа и могат да бъдат използвани за всякакви цели.СИЛНИ и разнообразни - от хартиени кърпички и салфетки за лице за детски кърпички и предмети от бита, нашите тъкани кърпи са подходящи за употреба навсякъде в дома си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини