• New
STOBOK 100 бр. Инструмент за Детска Заключване за Сигурност Проектиране Работник Пластмасов Определяне на Жени Офис Аксесоари за Хранене Цветни Размери Метални Игли з?

STOBOK 100 бр. Инструмент за Детска Заключване за Сигурност Проектиране Работник Пластмасов Определяне на Жени Офис Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 7.09

Сума
В магазина

Съхранение на английски игли : игла за памперси, vi, Игли за тъканта : Имат фиксирующиеся пластмасови глави, които случайно отварянеМалки безопасни игли : игла за детски памперси оборудвани фиксирующимися пластмасови глави, предотвращающими случайно отваряне.Игли за памперси : Определяне на жени с пластмасова глава се отваря Лесно и е удобен за използване.Стопорный щифт с пластмасова глава : i. Списък на пакетите 100 x характеристики на английската игли - Оборудвани фиксирующимися пластмасови глави, за да се избегне случайно отваряне на английски игли без ликвидация. - Голямо количество, което отговаря на вашите нужди, игли за детски памперси. - Лесно се задействат и са удобни за използване безопасни игли за бродерия. - Размер : Около 5,4x1,0x0,3 см Тъканни безопасни игли. - Материал : Детска английска жени от стомана и пластмаса. - Цвят : Както е показано на малки английски булавках. - Може да е за бебета или кърпа за хранене на големи британски щифтове. - и на английски език на жени за плетене.Описание на продукта Скоба за памперси По този начин, те могат да бъдат безопасни за детски памперси или кърпички за хранене. безопасни игли за бродерия Продукт е набор от прости и практични английски игли, които са в основата са изработени от неръждаема стомана и разполагат с пластмасова ключалка и лесно се отваря конструкция за лесна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини