• New
Мокра Суха чанта с Две Светкавици за детски Непромокаеми Пелени за Многократна употреба Миещи 31 см x 34 см Бебешки Пелени

Мокра Суха чанта с Две Светкавици за детски Непромокаеми Пелени за Многократна употреба Миещи 31 см x 34 см Бебешки

Оценка на продукта:
BGN 21.72

Сума
В магазина

✪ С преносим каишка със закопчалка за удобно носене ✪ Не само за мокри неща, но и отлични организаторите за детски играчки, аксесоари, тоалетни принадлежности, електроника, пътуване, куфар, фитнес и много други!
. ✪ Екологично чист, здрав, многократна употреба, водоустойчив. ✪ Голям капацитет, двойни джобове с цип. ✪ Не само за бебета, но и за деца, юноши, възрастни и стари хора.Те са подходящи за всички видове хора, подходящи като подарък за цял живот!
. ✪ С преносим каишка със закопчалка за удобно носене. ✪ Не само за мокри неща, но и отлични организаторите за детски играчки, аксесоари, тоалетни принадлежности, електроника, пътуване, куфар, фитнес и много други!
. ✪ Екологично чист, здрав, многократна употреба, водоустойчив. ✪ Голям капацитет, двойни джобове с цип. ✪ Не само за бебета, но и за деца, юноши, възрастни и стари хора.Те са подходящи за всички видове хора, подходящи като подарък за цял живот!
. Мокра суха чанта с две светкавици за детски памперси Непромокаеми Пелени за многократна употреба Миещи 31 см x 34 см Бебешки пелени Nappies100% е абсолютно нов и качествени Характеристики : Голям капацитет, двойни джобове с цип.Приятен дизайн и качествени материали.Екологично чист, здрав, многократна употреба, водоустойчив.С преносим каишка със закопчалка за удобно носене.Може да се сгъва, когато не се използва.Не само за мокри неща, но и за отлични организаторите, аксесоари, тоалетни принадлежности, електроника, пътувания, куфари, фитнес и много други!Не само за бебета, но и за деца, юноши, възрастни и стари хора.Те са подходящи за всички видове хора, подходящи като подарък за цял живот!Съвети за измиване, за да удължи живота на нашите многократно чанти : 1. Машинно пране при температура под 60°c. Не гладьте и не отбеливать3. Завъртете отвътре навън за пране, ние ви препоръчваме да се мотае и изсушава въздуха Спецификация : Материал : двуслойни водоустойчив полиестер премиум-клас TPU Размер : 31 см-34 см/12,20 инча—13,39 Цвят : 1/2/3/4/5/6/7/8 Количество : 1 бр.

Основни свойства

Material:
dual layer water-resistant premium polyester TPU
Size:
31cm×34cm/12.20in×13.39in
Color:
1/2/3/4/5/6/7/8
Quantity:
1Pc
Note:
1.Please allow 0-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package:
1 × Diaper Bag :

Избор на купувачи

Новини