• New
Манчкин® Пръстен за пълнене на кофи за пелени Arm & Hammer, брой 544 бр. патрон със сода за хляб 2pk (по 272 бр. във всяка) и 3pk Пък

Манчкин® Пръстен за пълнене на кофи за пелени Arm & Hammer, брой 544 бр. патрон със сода за хляб 2pk (по 272 бр. във всяка)

Оценка на продукта:
BGN 13.03

Сума
В магазина

Комплектът съдържа 2 пръстен за пълнене на кофи за пелени и 3 предварително напълнена дезодорирующих диск със сода за хляб с аромат на лавандула "на Ръка и чук"Пръстени за торбички за памперси могат да се настанят до 544 памперси за новородено (от 272 на пръстен) и произведени от 7-слойной фолио е с аромат на лавандула, напоена сода за хляб Arm and Hammer за допълнителна защита от миризмата.Пръстените са съвместими с ведерками за памперси Munchkin Step, Pail и UV - не са съвместими с оригиналния (откъсната от производство) кофички за памперси Munchkin. Пръстените са съвместими с ведерками за памперси Genie Elite, Diaper Genie II Elite, Diaper Genie Essentials и Diaper Genie II.Пак е полезна не само за използване в ведерках за памперси Munchkin - могат да се използват почти навсякъде : в кофи за боклук, торбички за памперси и много други.Пък е съвместим със стъпало и кофички - не е съвместим с оригиналния кофички за памперси (свален от производство) или UV-кофички за памперси.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини