• New
Направи си САМ Crafts ZXC Памучен Деним плат с дължина 1 м за бродиране, Капитониране ширина 150 см и декоративно-приложното изкуство премиум-клас с дебели плюшени (розов ?

Направи си САМ Crafts ZXC Памучен Деним плат с дължина 1 м за бродиране, Капитониране ширина 150 см и декоративно-приложното

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

☆ Висококачествена материя : тази на деним плат е изработена от 100% памук с най-високо качество, подходящи за шивашки си облекла и аксесоари за дома, много мека ☆ Технически характеристики : ширина от около 150 см на метър, приблизително тегло (230 г / м). ☆ Подходящ за : дънкови панталони, шорти, якета, работно облекло, поли, чанти, основни предмети на изкуството и в занаятчийски риболов, ръчно изработени, на лигавицата на дрехи и чанти, домашни и сватбени бижута, понякога може да бъде пришита. ☆ Подаване на дължина до половин метър и един метър, ако е по-голяма поръчката, не по-голяма от дължината на ролка, м ще разрязани на цялата дължина. ☆ Тъканта мека и дишаща, цвят чист, не е лесно да се навива, мека и износостойкая, добре попива влагата и воздухопроницаема, не дразни кожата, защитава околната среда и здравето.Выстиранный деним от висококачествен памук позволява на кожата да диша свободно.Выстиранный син деним - това е хармоничен цвят, който можете да комбинирате с различни цветове дрехи.Цвят : Предлага много цветя Размер : 150 * 100 см Материал : 100% памук Фигура : оцветяване Характеристики : устойчив на абразия нетъкан материал Технология : подшиване Стил : обикновен Тип плетене : широчина-плетене по патица : 150 см Тип : деним плат е Съдържанието на съставки : 91% (включително) до 100% (без) Единица : бр Стил : европейски и американски Фигура : обикновен Процес : печат и оцветяване Как да се измие деним материя : 1. Дънки не трябва да се перат често 2. Опитайте се да не използвате пералната машина 3. Не използвайте кофа за сушене на дрехи 4. Намалете използването на почистващи препарати Съвети : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение ± 1-3 виж Уверете се, че не възразявате срещу оферти цена. От осветление, камери и друго оборудване в процеса на снимане могат да бъдат малки разлики между действителния цвят на изображението и стоки.Моля, обърнете се към самия продукт за определяне на цветовете. Цвят деним ще бъде леко съмнително по време на първото пране.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини