• New
GLCRANOR 20 Листа 8,3x11,8 инча Самозалепващи Блестяща Кожена Нашивка Разноцветни Лъскави Кожени Листове Формат А4, Блестящи Пайети с Шаблон за Чантата си, Обеци, Бижута, Об?

GLCRANOR 20 Листа 8,3x11,8 инча Самозалепващи Блестяща Кожена Нашивка Разноцветни Лъскави Кожени Листове Формат А4, Блестящи

Оценка на продукта:
BGN 15.99

Сума
В магазина

【Съдържанието на опаковката】 10 бр самозалепващи листа от изкуствена кожа с искри в различни цветове, 10 бр. неклеящихся листа от лъскава кожа в различни цветове, 9 бр. модел, който може да отговори на повечето от вашите ежедневни нужди в довършителните работи и ремонти. 【Размери】 Нашивка от блестяща кожена кърпа с размер А4, която е на 8,3x11,8 инча (21x30 см.), самозалепващи нашивка с дебелина 0,6 мм (без хартия-основа) и неклеящиеся листове с дебелина 0,59 mm. 【Качествен материал】 Лъскави кожени тъканни листове с холщовой подложка, която е здрав и му е лесно да се прекъсне.Самозалепващи лъскава нашивка с холщовой подложка и здрав самоклеющимся покритие, не се нуждае от отопление, гладачни услуги, инструменти, шевни, не изисква време за изчакване.Можете да изрежете всяка фигура, от който се нуждаете.Опростете своя проект за декориране и занаяти собствените си ръце. 【Широко приложение】 Лъскави кожени листове и самозалепващи кръпка могат да бъдат добре прилагани за бижута и ремонт на всички видове нови модни чанти, чанти, комплекти за мобилни телефони, книги тетрадки, занаяти, картички с пожелания, модни бижута, шапки, кожени занаяти, фото рамки, модни обувки, колани, лямок, плотове, скоби-мрежи и кутии за опаковане. 【Топло забележка】 поради осветление и на дисплея действителния цвят ще се различават малко от изображението.Продукта на снимката ще бъде повече от действителното, моля обърнете внимание на размерите.GLCRANOR 20 Листа 8,3x11,8 инча Самозалепващи блестяща кожена нашивка Разноцветни лъскави кожени листове Формат А4, блестящи пайети с Шаблон за Производството на чанти, обеци, бижута, обувки, чанти. 【Съдържанието на опаковката】 10 бр. самозалепващи листа от изкуствена кожа, с искри в различни цветове. неклеящихся листа от лъскава кожа в различни цветове., който може да отговори на повечето от вашите ежедневни нужди в довършителните работи и ремонти. 【Цвят】 син тъмно син черен светло розово злато и сребро обичка зелено шампанско лилаво.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини