• New
Плат в стил бохо с цветя модел за капитониране | Модерен комплект за капитониране на плат с цветове | Еми Грейс от Bari J. | Розови и сиви Дебели Четвъртинки | Комплект в ?

Плат в стил бохо с цветя модел за капитониране | Модерен комплект за капитониране на плат с цветове | Еми Грейс от Bari J. |

Оценка на продукта:
BGN 92.29

Сума
В магазина

На разположение в дебели четвертях, части на необходимостта ярд и дворовеВие получавате по една от 12 представени на тъканите (в избрания от вас размер).Плат с цветен модел в стил бохо от Art Gallery Fabrics.Комплект за стегания в розово, сиво и коралови цветове.Безплатна и бърза доставка!. КОМПЛЕКТ от 12 ТЪКАНИ за КАПИТОНИРАНЕ - комплектът включва кърпа : Budquette Nightfall от Bari J. от Emmy Grace, Vitrine Watermarks Glaze от Leah Duncan от Morning Walk, Petit Check Ash от Ейми Sinibaldi от Les Petits, Trinket Blush от Pat Bravo от Indie Folk, Bass Waves Bright от AGF Studios от Сърце Melodies, Make Stitches Candid от AGF Studios от Maker, Rush Hour Rose от Leah Duncan от Gramercy, Song Bird Sun от Катарина Roccella от Blithe, Collide Cinder от AGF Studio от Lagom , Вечната роза Бони Кристин от Reminisce, бонбони "Тик и шевове" Бари Джей от "Диви цветя" и черници "Цветни петна" Катрин Рокчеллы от "Несмываемого". 100% памук, за капитониране на премиум-клас.При закупуване на повече от една единица плат ще дойде един непрекъснат парче (при закупуване на 3 ярда всяка тъкан, всяка тъкан, ще бъдат доставени на парче с размер 3 ярд х 44 инча).Размери плат : 1 ярд = 36 "x 44" 1/2 ярд = 18 "x 44" Дебел четвърт = 18 "x 22", Ще получите по една от 12 представени на тъканите в избрания от вас размер.Аз приветствам индивидуален приятелка.Ако не намерите точно това, което търсите, моля, съобщете ми.Аз ще се радвам да се създаде за вас по поръчка!В много случаи имам повече кадри, отколкото е посочено друго.Моля, уведомете ме, ако имате нужда от повече, отколкото е указано в списъка.Моля, обърнете внимание, че цветовете могат да се различават леко от препечатки, калибриране на монитора на компютъра и различията в покритието на снимки.Моля, свържете се с мен, ако имате някакви въпроси, и не пропускайте да се запознаете с нашите цени и политиката за доставка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини