• New
Ciieeo Дамски Потник Дамски Потник Дамски Потници 2 елемента Трикотажни Откриващи пъхтя крака Трикотажни Оребрени Резитба Памучни Трикотажни Ластични Оребрена Манш?

Ciieeo Дамски Потник Дамски Потник Дамски Потници 2 елемента Трикотажни Откриващи пъхтя крака Трикотажни Оребрени

Оценка на продукта:
BGN 45.78

Сума
В магазина

Смяна маншон, с бомбетата - Изработени от материал, който се отличава с устойчивост и дълготрайност на употребаКърпа за белезници с колан на ластик - Те не съдържат вредни вещества и по този начин, не ще имате проблеми със здравето, безопасни за деца.Плат за тапицерия манжетов-благодарение на фината работа, тя има добра еластичност и не избледнява.Маншет от ребрена тъкан-еластична, маншет е подходящ за начало на шиене и всеки собствено производство. Маншет на китките якета-плосък еластичен, се разширяват в двете посоки, при разтягане не се свиват.В комплекта са включени 2 двойки от плетени манжетов в рубчик Характеристики - Материал : полиестер. - Плосък с дъвка, която се разширява в две направления, при разтягане не се стеснява. - Изработен от устойчив материал. - Не го използвайте за направата на гривни или работи навсякъде, където имате нужда от простота и универсалност. - Еластична, маншет е подходящ за начало на шиене и всеки самостоятелно производство. - Размер : около 11,00 X8,30 X0,50 см / 4,32 X3,26 X0,20 инча. - Плат за белезници красив и ярък цвят е приятна за кожата и удобен за употреба.Информация за продукта Този продукт представлява няколко манжетов от плътно трико в рубчик, които са изработени от полиестер, много практични и издръжливи.Благодарение на тънък майсторство и ярка цветовому дизайн, лесно се шият вашето палто, което ще облегать китката и согревать вас в студен ден.

Основни свойства

Избор на купувачи

6 Опаковки Листа от Изкуствена Кожа с Лазерен Печат, Тисненая Slr Клетчатая Текстурирани Плат от Изкуствена Кожа за Шиене, Изработване

BGN 4.53

Опаковката съдържа : 5 листа в различни цветове с размер около 8,3 "x 11,8" от текстурирана изкуствена кожаДе�

Новини