• New
Винилови стикери върху кожата на цялото тяло, етикети-обвивка, калъф за конзоли и контролери PS5 Disc Edition (Blue Universe)

Винилови стикери върху кожата на цялото тяло, етикети-обвивка, калъф за конзоли и контролери PS5 Disc Edition (Blue Universe)

Оценка на продукта:
BGN 15.33

Сума
В магазина

Защита : Обвивка PS5, изработени от висококачествено PVC, предпазва вашата конзола PS5 и контролери от малки драскотини и прахМода : Разнообразие от стилен дизайн в избор, който допълва вашите игрални устройства.Точен приятелка за версия PS5 Disc Edition, лесен достъп до всички данни и бутони.Удобство : Лесно се използва и записвам, почистване и стреля, след премахване не оставя лепкави остатъци.Пратката включва : 1 * кожата конзола PS5 и 2 * на кожата контролер PS5.Идеален подарък : изненада на приятел или член на семейството модерни стикери PS5, подходящи за неговата игрова конзола.Начин на инсталиране : 1. Правилно почистете конзола PS5 и контролери.Премахнете остатъци от замърсявания или примеси с помощта на парцали. Махнете защитното фолио от едната страна на корпуса на конзолата PS5 и контролери. внимавайте, за да залепваща повърхност на корпуса остава чиста. Выровняйте обвивка по повърхността на конзолата и внимателно нанесете самозалепваща се повърхност. Ако отлагането се оказа неравномерно, внимателно премахване на филма и повторете раздел 3. Когато се прилага бавно и внимателно под кожата, не трябва да останат въздушни мехурчета.Забележка : Контролери, конзола в комплекта не са включени!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини