• New
Силиконов Калъф за контролера PS5, Противоскользящий калъф за контролера Dualsense, Здрав Защитен калъф за безжичен контролер за Playstation 5 (бял)

Силиконов Калъф за контролера PS5, Противоскользящий калъф за контролера Dualsense, Здрав Защитен калъф за безжичен контролер

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Високо качество】 Благородна капак на контролера от медицински силикон за контролер PS5, предотвратява подхлъзване по време на игра, повече да не се тревожи за потни ръце 【ЛЕСНА инсталация И премахване】 Уникален дизайн на корицата контролер playstation 5 ви позволява лесно да инсталирате и да го стрелят с администратора. 【Нескользящая повърхност】 Нескользящая повърхност подобрява производителността и за впечатленията си от мача.Силиконов протектор подобрява сцеплението и да контролер е много по-удобно. 【Предпоставка включва 】 1 бр. x дръжка за палеца.Дръжки за палеца ви помагат по-добре да използвате детска панел обикновен тип и по-голяма височина за всички игри, като FPS, АКТ и така нататък. 【Точност дизайн】 най-добре в този ден, напълно прилепнала вълни от всички страни.Цялостна защита и комфортно усещане за ръце. 【Високо качество】 Благородна капак на контролера от медицински силикон за контролер PS5, предотвратява подхлъзване по време на игра, повече да не се тревожи за потни ръце. 【ЛЕСНА инсталация И премахване】 Уникален дизайн на корицата контролер playstation 5 ви позволява лесно да инсталирате и да го стрелят с администратора. 【Нескользящая повърхност】 Нескользящая повърхност подобрява производителността и за впечатленията си от мача.Силиконов протектор подобрява сцеплението и да контролер е много по-удобно. 【Предпоставка включва 】 1 бр. x дръжка за палеца.Дръжки за палеца ви помагат по-добре да използвате детска панел обикновен тип и по-голяма височина за всички игри, като FPS, АКТ и така нататък. 【Точност дизайн】 най-добре в този ден, напълно прилепнала вълни от всички страни.Цялостна защита и комфортно усещане за ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини