• New
Защитен калъф за игрова конзола, черна сверхпрочная ретро-кутия за игралната конзола за видео игри,

Защитен калъф за игрова конзола, черна сверхпрочная ретро-кутия за игралната конзола за видео игри,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Универсално използване на Защитен калъф за игралната конзола е съвместима с всички региони за конзола N64 retro (конзола в комплекта не са включени)Естетичен и дълготраен калъф за подмяна на конзола в ретро стил, добре е направен, има изискан външен вид, черен, устойчив на петна и красив.Пълен комплект, В комплекта са включени аксесоари, като опорната отвертка, бутона за рестартиране и включване.В комплекта са включени стикер с логото на марката. (Видео инсталиране на приложен).Материал ABS : Защитен калъф за конзола в ретро стил е изработен от висококачествен материал ABS, здрав и издръжлив, по-дълъг живот.Аксесоар за гейм конзола Взаимозаменяеми калъф за игралната конзола в ретро стил - това е много удобна и ефективна защита на конзолата, той е идеален за конзоли за игри в ретро стил. Универсално използване : Защитен калъф за игралната конзола е съвместима с всички региони за конзоли за игри N64 в ретро стил (конзола в комплекта не са включени). Естетичен и дълготраен : Взаимозаменяеми корпус ретро конзола добре е направен, изискан на вид, черен, устойчив на петна и красив. Аксесоар за гейм конзола : Замяна обвивка ретро конзола е много удобно, осигурява ефективна защита на конзолата, идеални за ретро-конзоли за игри. Пълен комплект : В комплекта са включени аксесоари, като опорната отвертка, бутонът за нулиране и хранене.Стикер с логото приложен. (Видео инсталация inclusive) 5. Материал ABS : Ретро-корпус игрова конзола произведен от висококачествен материал ABS, здрав и издръжлив, по-дълъг живот.Параметри : Тип на продукта : калъф за игралната конзола в ретро стил, Материал : ABS > Цвят : черен Особености : 1. Съвместим с всички региони за конзоли за игри N64 в ретро стил (с изключение на конзоли) 2. Калъф включва аксесоари, като опорната отвертка, бутонът за нулиране и хранене.Идва от неръждаема отвертка и стикер с логото на марката. Изработен от висококачествени материали, здрав и издръжлив, по-дълъг живот.Лесен за използване, професионално, много практично и е чудесен избор.

Основни свойства

Item Type:
retro video game console case
Material:
ABS
>Color:
Black
Features:
1. Compatible with all regions for N64 retro video game consoles (excluding consoles) :
2. The case includes accessories such as a mounting screwdriver, reset and power button. Comes with mounting screwdriver and logo sticker. :
3. Made from high quality materials, sturdy and durable, long service life. Easy to use, professional, very practical and a great choice. :
Instructions for use:
Take out the product and use it. :
List of packages:
1 x for N64 Case (upper and lower shell) :
12 x plastic parts :
3 x screwdriver :

Избор на купувачи

Новини