• New
SANLAIHGJY Многофункционален на Вентилатора за Охлаждане на Вертикална Поставка за тънка конзола PS4 Двойно зарядно устройство Вентилатор за Охлаждане за по-Тънка конз?

SANLAIHGJY Многофункционален на Вентилатора за Охлаждане на Вертикална Поставка за тънка конзола PS4 Двойно зарядно устройство

Оценка на продукта:
BGN 22.32

Сума
В магазина

[Идеална за засаждане] - Съвместим единствено за PS4 slim [Мощни вентилатори за охлаждане] - 2 вградени вентилатора създават система за циркулация на охлаждащ въздух, който помага за охлаждането на конзолата PS4 и предотвратява прегряване и след дълги часове на игра. [Безопасно нескользящее основата] -Висококачествени нескользящие крака намаляват вибрациите и предотвратяват хлъзгането на конзолата, надеждна защита на вашата конзола PS4. [Спестяване на пространство] - Вертикална поставка PS4 осигурява чистота и компактност от игралното и свежда до минимум пространството, заемано от Play Station, и всъщност вие дори не забелязвате, че тя е там. [Лесна инсталация Push Fit] - Тази поставка за Play Station 4 е много лесна за инсталиране.Просто поставете PS5 на поставка, и вашата Play Station 4 ще бъде здраво фиксирана с помощта на вертикални влакчета. [Идеална за засаждане] - Съвместим единствено за PS4 slim. [Мощни вентилатори за охлаждане] - 2 вградени вентилатора създават система за циркулация на охлаждащ въздух, който помага за охлаждането на конзолата PS4 и предотвратява прегряване и след дълги часове на игра. [Безопасно нескользящее основата] -Висококачествени нескользящие крака намаляват вибрациите и предотвратяват хлъзгането на конзолата, надеждна защита на вашата конзола PS4. [Спестяване на пространство] - Вертикална поставка PS4 осигурява чистота и компактност от игралното и свежда до минимум пространството, заемано от Play Station, и всъщност вие дори не забелязвате, че тя е там. [Лесна инсталация Push Fit] - Тази поставка за Play Station 4 е много лесна за инсталиране.Просто поставете PS5 на поставка, и вашата Play Station 4 ще бъде здраво фиксирана с помощта на вертикални влакчета.Описание на продукта : Цвят на продукта : черен размери на продукта : дължина 380 * 143 ширина * височина-30 мм Тегло на продукта : 360 грама, Размер на вентилатора : 60 * 60 * 15 mm Скорост на вентилатора : 3000 об/мин Ток на вентилатора : 230 МА2 Интерфейси HUB2.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини