• New
Великден кошница Leesgel Бъни за деца, Великден количка за момичета и Момчета, Великден Кошница с дръжка, Великденско Кофа, Кошници с Подаръци за децата, Чанти за Велик?

Великден кошница Leesgel Бъни за деца, Великден количка за момичета и Момчета, Великден Кошница с дръжка, Великденско Кофа,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Наближава Великден, нуждаете се от сладки и забавни аксесоари за великден парти?В нашия магазин има повече видове великденски стоки по ваш избор за декорация на вашето партиМоля, кликнете "Leesgel", за да влезете в нашия магазин за пазаруване!. 【Дайте всичко хубаво на Великден】Leesgel носи отговорност за това, че децата са били щастливи по време на Великден!Това е най-добрият избор за игра "Лов на великденски яйца", се носят великденски яйца, шоколадови бонбони, подаръци и така нататък. 【Специална малък лък-ушастик】 Великденски чанти Leesgel са предназначени за хубава бантика-ушастика, с регулируеми дръжки, изключително удобни за носене на деца.Заекът е също символ на Великден, това е животно, което се харесва на повечето деца.Кой може да устои на красотата на очарователния заек?Пълно задоволяване на различни желания на бебето едновременно, дайте повече удоволствие по време на Великден!. 【Перфектен размер с дръжки】 Размер : Ширина на горна част-15 см, ширина долу-13 см, височина-10 см. Идеален за съхранение на всички великденски аксесоари.Дизайн, с дръжки, удобна за носене. 【Широко приложение】 Великденски кошници Leesgel не само като великден кошница, също така може да се използва като великденски украси.Сложете красиви яйца в една кошница в хола, придайте атмосфера на Великден!Също така може да се използва като ваучър за подарък на пакет или на продуктовата кошница в ежедневието, така и за декорация на детска градина, душата на дете, тематични партита с зайци, творчеството на склад, закупуването на продукти и дори за други празници като Хелоуин и Коледа.Leesgel се занимава с разработване и продажба на интересни подаръци за партита на всички празници, като Коледа, Хелоуин, Великден, Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, няма нужда да търсите магазини.Leesgel е добра за всички ваши нужди в де : Великден кошница, великденски временни татуировки, великденски стикери, великденски балони, великденски шаблони, великденски картонени чаши, кутии за великденски бисквити и така нататък!Започнете красят дома и да се обличат, да се насладите на великден страна и парад на ~.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини