• New
Колан за Бъдещата майка и Набор от Игли за Цикъла, на Кафяв цвят, Колан за Душата на детето, Колан за Корема на Бъдещата майка и баща, Корсажная Жени за определяне на ?

Колан за Бъдещата майка и Набор от Игли за Цикъла, на Кафяв цвят, Колан за Душата на детето, Колан за Корема на Бъдещата майка

Оценка на продукта:
BGN 6.23

Сума
В магазина

?【Сигурен и приятен за кожата】 Изработени от качествени материи, панделки и т, този кафяв наплечный колан с цветен печат и набор от игли силен и приятен за кожата, елегантен и удобен, в чорап, го надраскат лесно, както и лесно выцвести или порваться, което осигурява приятен потребителски опит. ?【Фини игли за цикъла "Бъдещата мама на бъдещия татко" са прибл. 8 x 4 инча, което е подходящо за повечето бъдещи родители. ?【Лесно да се комбинира】 Нашата супер елегантен кафяв корсаж с цветен колан - това е идеалният подарък за всяка красива бъдещата майка.Този цветен колан за корема може да се използва като подпори за фотосесия в душата на детето.Ще ви помогне да създадете прекрасни снимки за фото-банери, детски албум или покани за парти в чест на раждането на детето. ✨【Набор от ценности】 Включва 1 бр. колан за бъдещата мама, 1 бр. игла за цикъла "майка" и 1 бр. игла за цикъла "Бъдещ баща". ?【Сигурен и приятен за кожата】 Изработени от качествени материи, панделки и т., този кафяв наплечный колан с цветен печат и набор от игли силен и приятен за кожата, елегантен и удобен, в чорап, го надраскат лесно, както и лесно выцвести или порваться, което осигурява приятен потребителски опит. ?【Фини игли за цикъла "Бъдещата мама на бъдещия татко" са прибл. 8 x 4 инча, което е подходящо за повечето бъдещи родители. ?【Лесно да се комбинира】 Нашата супер елегантен кафяв корсаж с цветен колан - това е идеалният подарък за всяка красива бъдещата майка.Този цветен колан за корема може да се използва като подпори за фотосесия в душата на детето.Ще ви помогне да създадете прекрасни снимки за фото-банери, детски албум или покани за парти в чест на раждането на детето. ✨【Набор от ценности】 Включва 1 бр. колан за бъдещата мама, 1 бр. игла за цикъла "майка" и 1 бр. игла за цикъла "Бъдещ татко". "- Комплект от Колан За Майки в майчинство -" Вие търсите подходящ костюм за фотосесия по време на бременността?Виж, тук е перфектният избор! ►Осъществяване включва 1 х на жени за папата, 1 х на жени за мама, 1 х колан за корема с флорални мече, ►Технически характеристики Материал : плат, лента и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини