• New
wrtgerht 4 Опаковки Готварска четка за миене на съдове за готвене с дръжка, стъргало, за миене на съдове, Кухненски четки за зъби, стъргалка за тигани, тенджери, почиства?

wrtgerht 4 Опаковки Готварска четка за миене на съдове за готвене с дръжка, стъргало, за миене на съдове, Кухненски четки

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Лесен за почистване] Подвижни глави, които се свалят лесно и са изложени на дезинфекция след употреба [Дизайн] Ергономична дръжка за удобно ляга в ръката, позволява лесно надавливать за здраво почистване, лесно да се справят с мазнина и сажди. [Висококачествени материали] Четка за миене на съдове има солидна конструкция на корпуса, дългата дръжка на четка за миене на съдове, произведени от екологично чисти материали - полипропиленови влакна, гладки на допир. [Не пораньте ръце] Дръжка четка предпазват ръката си по време на почистване на кухнята, не поранив ръце. [Прилагането на] Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, идеално за почистване на съдове, прибори, чаши, кухненски аксесоари за плочи, четка за миене на съдове също е идеален за почистване на плотове, бани, битова химия.Ако имате някакви въпроси относно кухненски щетках, моля, свържете се с нас.Лесен за почистване] Подвижни глави, които се свалят лесно и са изложени на дезинфекция след употреба. [Дизайн] Ергономична дръжка за удобно ляга в ръката, позволява лесно надавливать за здраво почистване, лесно да се справят с мазнина и сажди. [Висококачествени материали] Четка за миене на съдове има солидна конструкция на корпуса, дългата дръжка на четка за миене на съдове, произведени от екологично чисти материали - полипропиленови влакна, гладки на допир. [Не пораньте ръце] Дръжка четка предпазват ръката си по време на почистване на кухнята, не поранив ръце. [Прилагането на] Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, идеално за почистване на съдове, прибори, чаши, кухненски аксесоари за плочи, четка за миене на съдове също е идеален за почистване на плотове, бани, битова химия.Ако имате някакви въпроси относно кухненски щетках, моля, свържете се с нас.Добре дошли на закупуване на домакински почистващи средства на нашата компания (новост 2022 година) с ергономична дръжка с 4 сменяеми щеточными глави за по-лесно и по-малко трудоемко събиране на реколтата, които не испачкают и няма да навредят на вашите ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини