• New
Четка за миене на съдове, Комплект Четки за миене на съдове с дозатор сапун с 4 Сменяеми Глави, Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, Готварска Четка за миене ?

Четка за миене на съдове, Комплект Четки за миене на съдове с дозатор сапун с 4 Сменяеми Глави, Четка за миене на съдове

Оценка на продукта:
BGN 6.06

Сума
В магазина

[ЗДРАВА и ФУНКЦИОНАЛНА КОНСТРУКЦИЯ] : Дългоочакваното подобрение - това е опаковка сапун за миене на съдовеТази солидна готварска четка за миене на съдове за готвене с дръжка, изработена от четина PBT, което предотвратява появата на неприятни миризми.Стъргало в задната част на главата на четката ефективно премахва упорити петна и налипшую храна. [УДОБНА ДРЪЖКА и ЗАПЕЧАТАНИ БУТОН] : В тази четка е вградена дюза за миене на съдове.Тази ергономична дръжка за захващане е изработена от материал TPR.Сапун може да разбрызгивать, леко натискане на бутона, запечатана капачка и бутон, без шевове предотвратяват попадането на капки, не е нужно да се докоснат до моющему от превозното средство по време на почистване. [УДОБНО да се ИЗПОЛЗВАТ] : Това тежкотоварни скрубер за миене на съдове оборудван с приставка-четка и гъба за миене на съдове, която не драска.Высокоэластичная и гъста четина, лесно счищающая запеченную и устойчиви готвена храна.Замяна глава на четка за миене на съдове безопасно за тигани с незалепващо покритие, не оставя драскотини по повърхността. [Многократна употреба и ИЗДРЪЖЛИВ] : Можете да получите 1 * дюза за измиване на съдове, 1 * четка за миене на съдове и 4 * гъба за миене на съдове, за да отговори на допълнителни изисквания в почистването.Гъба за съдове извършва под формата на куки и примки, а не лепило, така че тя да не се разпадне при използване дори в течност или моющем средство. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Полезен опаковка за кухненския сапун, ъгъл на закрепване позволява почистване на кухненски прибори, мивки, големи стъклени чаши, тенджери, тигани, плота на масата, съдове, кухненски принадлежности и др.Направете пролетно почистване на по-привлекателна и спестете време на измиване.Спасяването на човешки живот и не е нужно да си цапат ръцете. [ЗДРАВА и ФУНКЦИОНАЛНА КОНСТРУКЦИЯ] : Дългоочакваното подобрение - това е опаковка сапун за миене на съдове.Тази солидна готварска четка за миене на съдове за готвене с дръжка, изработена от четина PBT, което предотвратява появата на неприятни миризми.Стъргало в задната част на главата на четката ефективно премахва упорити петна и налипшую храна. [УДОБНА ДРЪЖКА и ЗАПЕЧАТАНИ БУТОН] : В тази четка е вградена дюза за миене на съдове.Тази ергономична дръжка за захващане е изработена от материал TPR.Сапун може да разбрызгивать, леко натискане на бутона, запечатана капачка и бутон, без шевове предотвратяват попадането на капки, не е нужно да се докоснат до моющему от превозното средство по време на почистване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини