• New
Електрически Отжимной Чистач, Скрубер за душ за почистване с Гласова излъчване и 8 Сменяеми Щеточными Глави, Електрическа Чистящая Четка Power Scrubber, Електрически Скр?

Електрически Отжимной Чистач, Скрубер за душ за почистване с Гласова излъчване и 8 Сменяеми Щеточными Глави, Електрическа

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Пратката включва : Цвят : черен и бял.Водоустойчивост : IPX7. Максимална мощност : 30 Вата. Капацитет на батерията : 2500 mah. LCD дисплей, захранване / Гласова предавания / Заключване за сигурност. 3 Регулиране на скоростта : 260 об/мин/ 350 об/мин. Продължителност за ползване : около 90 минути / време за зареждане : около 3 часа.Моля, заредете напълно чистач, преди първото им използване, това удължава живота на електрически чистач.Экранный дисплей : led дисплей с показване на текущата мощност, гласова излъчване, указания за зареждане и указания за преминаване на предсказуем заключване за сигурност.Интелигентна заключване за сигурност : Продължително натискане на "switch" в продължение на три секунди, за да се заключва автоматично, за да се избегне случаен допир от деца, продължително натискане на "switch" за пореден път в рамките на три секунди, за да отключите.Гласова слушане и LCD дисплей - Нашият нов подобрен електрически скрубер за баня с мощност 30 W с гласова излъчване напомня за текущото работно състояние на електрическата скрубберной четки.При ниско энергопотреблении гласово излъчване ще ви напомня за необходимостта от навременно таксуване.Супер лесен за използване, просто натиснете бутона за включване и бутона "M", почистване започва.Лесно можете да разберете състоянието на хранене и нива на скорост с помощта на LCD дисплея. Корекция 3 степени - Четка за душ за почистване с 3 степени на работа, които можете да избирате в зависимост от вашите реални потребности в почистването.Ниска скорост : 260 об/мин средна скорост : 350 об/ мин, висока скорост : 420 об/мин. с Този скрубер за душ със силна водна струя, достатъчно мощен, за премахване на много видове петна, дори и устойчиви.Забележка : моля, използвайте ги с препарат за почистване.За зареждане отнема около 3 часа, време за използване до 90 минути.Той премахва нуждата от дълги кабели, може да е много удобно да го използват за прибиране на реколтата, във всеки ъгъл на стаята. Дълга и къса дръжка 2 в 1 - Дръжка електрическа четка за почистване на баня се извършва в 3-те сечение дизайн с регулируема удлинительной тръба, която е много лесно да инсталирате и да правите, може да се регулира 12-37-45 инча.Лесен за почистване на труднодостъпни места, без ставане на колене и не се навеждате, което осигурява максимална гъвкавост.Дългата дръжка позволява дълбоко почистване на санитарен възел, вана, затирку за плочки и душ. Къса дръжка 12 инча много гъвкава за почистване на дръжки.Идеален за почистване на кухня, като мивка, котлони, плот. 8 Сменяеми щеточных глави - Електрическа чистящая четка-скрубер с 8 сменяеми почистващ глави за почистване на всички видове замърсявания в различни сценарии.Подходящ за баня, душ, вана, плочки, подове, мивки, тоалетни, кухни, смазване, печки, скара, фугиране, ръбовете, ъгли, пропуски, канали, стени, врати, прозорци, стъкла, завои, автомобилни джанти, мебели за двор, басейн.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини