• New
Блестящи Кърпички, Салфетки За почистване на стъкло от Микрофибър, Блестящи Кърпички За домашно почистване на кухня (9,8 X 9.8 инча / 25 X 25 см, 5 бр.)

Блестящи Кърпички, Салфетки За почистване на стъкло от Микрофибър, Блестящи Кърпички За домашно почистване на кухня (9,8

Оценка на продукта:
BGN 3.08

Сума
В магазина

【Изтрие без развод или драскотини】 - Специална смес от 85% полиестер и 15% найлон позволява лесно и старателно почистване на всички повърхностиБлагодарение на висококачествен полиестерен плат за получаване на повърхност, без драскотини и разводите достатъчно бързо избърсване. 【Ефективно премахва】 - Блестящи кърпички абсорбират 3 пъти повече прах и мръсотия, отколкото обикновените кърпи от микрофибър, и всичко това без химически препарати за почистване. 【Висока впитываемость и липсата на власинките】 - Благодарение на уникалната структура на тъкан блестящи кърпички абсорбират до 7 пъти повече от собственото си тегло.Дори големи локви и петна, които не отиват нито в сравнение с Блестящи кърпички. 【За многократна употреба и трайни】 - Шевовете лъскавите салфетки по ъглите и ръбовете са укрепени и могат да издържат стотици пранета.Салфетки много лесно се мият под течаща вода, а след това отново са готови за употреба. 【Нашето блестящо обещание】 - Ние сме сигурни в нашите Блестящи салфетки и на нашата услуга.Въпреки това, ако сте доволни от това, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Заедно ние ще намерим решение, ориентирано към клиента.Технически характеристики на : Име на продукта : Чистящая кърпа без разводите Материал : Сверхтонкое влакна Цвят : Цветен (случаен цвят) на Помещение включва : 5/10/20 бр. * Вълшебна чистящая кърпа от микрофибър без разводите (цветът е случаен).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини