• New
20 БР./50 бр. Гъби, Гума За Почистване, Мултифункционална Домакински Гъба За Миене на Кухненски Съдове, подобно на гъба и Четка от Ръжда за Кухня, Вани, Мебели, Обувки, н?

20 БР./50 бр. Гъби, Гума За Почистване, Мултифункционална Домакински Гъба За Миене на Кухненски Съдове, подобно на гъба и Четка

Оценка на продукта:
BGN 15.98

Сума
В магазина

【Просто добавете вода в гъба-гумичка】 С тази гъба за почистване и повече не са необходими абразивни или разяждащи почистващи средстваПросто намокрете с вода, разтрийте и избършете, лесно премахване на прагове и мръсотия, без никакви повреди. 【Многофункционална гъба за почистване на дома】Нашите уникални гъба лесно прорезают мазнини, сапунена пяна.Използвайте в кухнята, в банята, на стените, вратите, пода, в банята, вана, ванночке, обувки, кола и тоалетната, мивката и много други – без използване на препарати за почистване и смазване на лакътя. 【Не е лесно да скъсам】 Нашия порести гума е направена от меламиновой пяна, която се отличава с висока якост и лесно се разкъсва, което осигурява дълготрайна чистящую способност.На такова високо усвояването на масло е идеално решение. 99,9% са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки и не вредят на кожата. 【Множество и е произволна рязане】 Размер 10 x 6 x 2 виж Това зеркальному бисквиту може да придаде всякаква форма е необходимо.Бяла гъба може да се използва многократно, но в зависимост от това, как можете да го използвате и колко шероховаты повърхността, върху която я използвате. 【Задоволително обслужване на клиенти】 Ще получите 20/50 парчета ластиков за премахване на ръжда.Ако имате някакви въпроси за нашия ластике за почистване на гъби, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителни решения. 【Просто добавете вода в гъба-гумичка】 С тази гъба за почистване и повече не са необходими абразивни или разяждащи почистващи средства.Просто намокрете с вода, разтрийте и избършете, лесно премахване на прагове и мръсотия, без никакви повреди. 【Многофункционална гъба за почистване на дома】Нашите уникални гъба лесно прорезают мазнини, сапунена пяна.Използвайте в кухнята, в банята, на стените, вратите, пода, в банята, вана, ванночке, обувки, кола и тоалетната, мивката и много други – без използване на препарати за почистване и смазване на лакътя. 【Не е лесно да скъсам】 Нашия порести гума е направена от меламиновой пяна, която се отличава с висока якост и лесно се разкъсва, което осигурява дълготрайна чистящую способност.На такова високо усвояването на масло е идеално решение. 99,9% са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки и не вредят на кожата. 【Множество и е произволна рязане】 Размер 10 x 6 x 2 виж Това зеркальному бисквиту може да придаде всякаква форма е необходимо.Бяла гъба може да се използва многократно, но в зависимост от това, как можете да го използвате и колко шероховаты повърхността, върху която я използвате. 【Задоволително обслужване на клиенти】 Ще получите 20/50 парчета ластиков за премахване на ръжда.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини