• New
Четка за бормашини, 3 опаковки, Мощен Чистач, Четка за почистване, Удължен Набор от дюзи, Универсални Четки за бормашини, Набор от Четки за фугиране, Пол, Вана, душ, пл?

Четка за бормашини, 3 опаковки, Мощен Чистач, Четка за почистване, Удължен Набор от дюзи, Универсални Четки за бормашини,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Широко приложение】 : Тези найлонови четината не царапаются и могат да се използват в бани, мивка, первази, душ стаи от фибростъкло, врати поручнях за душ и порцелан 【Лесна инсталация】 : Когато сте готови да се замени дюза за почистване бормашини, просто извадете нашите иновативни быстросменные пръти и лесно инсталиране на нова четка. 【Поддържайте чистота】 : Три четки с различен размер и форма да отговарят на всички ваши нужди, за почистване на повърхности в банята, за да направи всички ъгли на къщата са абсолютно невинни. 【Здрав и устойчив】 : Изработен е от висококачествен материал, който е траен и щадящи околната среда. 【Предпоставка включва】 : В комплекта са включени найлон електрическа четка със средна твърдост, която може да се свърже с любимите си безжични електрически бормашини.Всички три четки са взаимозаменяеми вал с диаметър четвърт инч, без да се включва акумулаторни бормашини и по дентална тренировка. 【Широко приложение】 : Тези найлонови четината не царапаются и могат да се използват в бани, мивка, первази, душ стаи от фибростъкло, врати поручнях за душ и порцелан. 【Лесна инсталация】 : Когато сте готови да се замени дюза за почистване бормашини, просто извадете нашите иновативни быстросменные пръти и лесно инсталиране на нова четка. 【Поддържайте чистота】 : Три четки с различен размер и форма да отговарят на всички ваши нужди, за почистване на повърхности в банята, за да направи всички ъгли на къщата са абсолютно невинни. 【Здрав и устойчив】 : Изработен е от висококачествен материал, който е траен и щадящи околната среда. 【Предпоставка включва】 : В комплекта са включени найлон електрическа четка със средна твърдост, която може да се свърже с любимите си безжични електрически бормашини.Всички три четки са взаимозаменяеми вал с диаметър четвърт инч, без да се включва акумулаторни бормашини и по дентална тренировка.Изработен е от висококачествен материал, който е траен и щадящи околната среда.Три четки с различни размери и форми да задоволят всички ваши нужди, за почистване на повърхности в банята.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cleaning Tool
Material:
Plastic
Color:
Blue, Yellow, Red (optional)
Package Size:
Approx. 15*10*6cm / 5.9*3.9*2.4inch
Product Size:
Approx.10cm / 3.9inch (Big Brush Head), 5cm / 2.0inch (Small Brush Head), 8.9cm / 3.5 inch (Ball Brush Head)
Package list:
1 x Big Brush Head:
1 x Small Brush Head:
1 x Ball Brush Head:
Notes:
1. The actual product color may deviate from the photo due to light.:
2. There may be a slight deviation in the measurement of product.:

Избор на купувачи

Новини