• New
AMAYYAxs Средства за почистване на обувки богат на функции Силиконовата Четка за пране на Дрехи С Меки коса, Четка За почистване на обувки, Четки за бельо, Четка за пран?

AMAYYAxs Средства за почистване на обувки богат на функции Силиконовата Четка за пране на Дрехи С Меки коса, Четка За почистване

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Устойчива на замърсяване твърда четина, много подходящ за обработка на замърсяване на подметки и ходила ● 100% ново състояние и с високо качество. ● Екологично чисти материали, без мирис. ● Той може да чисти обувки, дрехи и т. Висококачествени четки са удобно средство за грижа за обувките си, особено при изпълнението на трудни задачи по почистване.Устойчива на замърсяване твърда четина, много подходящ за обработка на замърсяване на подметки и ходила. ● 100% ново състояние и с високо качество. ● Екологично чисти материали, без мирис. ● Той може да чисти обувки, дрехи и т. Висококачествени четки са удобно средство за грижа за обувките си, особено при изпълнението на трудни задачи по почистване.Функционална четка категорияпродукта - четка за миене на съдове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини