• New
Мокри кърпички за многократна употреба KEEPOW, Съвместими с въже Swiffer Метач, сухи кърпички за подметания, Миещи мокри кърпи от микрофибър за измиване на паркет, 2 опако?

Мокри кърпички за многократна употреба KEEPOW, Съвместими с въже Swiffer Метач, сухи кърпички за подметания, Миещи мокри

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

✔ Съвместимост - за Многократна употреба с мокри тампони са подходящи за парцали Swiffer Метла и всички 10-12 инчов плосък швабр, не е за Метач XL не за Wet Jet или прахосмукачка, Метла (въже в комплекта не са включени). ✔ МИЕЩИ се И МНОГОКРАТНА употреба - Кърпички за сухо почистване Swiffer може да се пере в машина и се използват повторно.Пакет за бельо на подарък в опаковката, за защита на подложки меки материали Swiffer, когато ги сложиш в пералнята. ✔ СПЕСТЕТЕ ПАРИ - за Многократна употреба тампони за парцал Swiffer може да се пере в машина до 100 пъти!Спрете да губите пари на лопатки за еднократна употреба. ✔ За МОКЪР и СУХ УПОТРЕБА - Сменяеми кърпички Swiffer Duster, използвани като подложки за влажно почистване или меки материали за сухо почистване, сменяеми кърпички Swiffer осигуряват най-доброто усвояването при влажно почистване и по-добро сцепление на кал в сухо състояние. ✔ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ подови НАСТИЛКИ - за Многократна употреба, кърпички не поцарапают паркет, виниловую или керамични плочки, което ги прави идеални за почистване на козината на домашни любимци и отломки, мръсотия, кухненско мазнини. ✔ Съвместимост - за Многократна употреба с мокри тампони са подходящи за парцали Swiffer Метла и всички 10-12 инчов плосък швабр, не е за Метач XL. не за Wet Jet или прахосмукачка, Метла (въже в комплекта не са включени). ✔ МИЕЩИ се И МНОГОКРАТНА употреба - Кърпички за сухо почистване Swiffer може да се пере в машина и се използват повторно.Пакет за бельо на подарък в опаковката, за защита на подложки меки материали Swiffer, когато ги сложиш в пералнята. ✔ СПЕСТЕТЕ ПАРИ - за Многократна употреба тампони за парцал Swiffer може да се пере в машина до 100 пъти!Спрете да губите пари на лопатки за еднократна употреба. ✔ За МОКЪР и СУХ УПОТРЕБА - Сменяеми кърпички Swiffer Duster, използвани като подложки за влажно почистване или меки материали за сухо почистване, сменяеми кърпички Swiffer осигуряват най-доброто усвояването при влажно почистване и по-добро сцепление на кал в сухо състояние.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини