• New
Външна / вътрешна метла за миене на подове Тежкотоварни търговски метла с дълга дръжка 54 инча Е идеален за вътрешен двор Гараж на Бетона двор Лоби Търговски център ?

Външна / вътрешна метла за миене на подове Тежкотоварни търговски метла с дълга дръжка 54 инча Е идеален за вътрешен двор

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

?【Пълен размер метла ширина 14,2 инча】 метла за вътрешна и външна употреба с 14,2 на"широката сверхмощной глава за метли, височина около 54 см, височина може да се регулира в съответствие с личните удобни нуждиСпециална технология дружина плавниците за улавяне на малки частици, включително на захар, сол и галета, от всички твърди повърхности. ?【Сгъстено четината 】 Трайни 4 слоя дебели четината не отслабне и да не се счупят по време на тежки работи по почистване, устойчиви на извивката и запазват формата си. улични метли са добри за събиране на отпадъци, пясък, листа и т. много подходящ за почистване на двор, гараж, вестибюл, веранда, тераса, търговски център, пазар. ?【Ъглова метла】 корона метли с по-голям ъгъл на наклон 45 °, отговаря на эргономичному дизайн, лесно подметает трудно достъпните кътчета, повишава комфорта на ползване. горната линия писалка за подвесного за съхранение. ?【Многофункционална метла】 кухня метла лесно прониква под кухненски шкафове и по всички первази с 14,2-инчов пистата за оптимално почистване. препоръчва се използването на търговската метла за подметания веранда и двора. ?【поддръжка за 100% удовлетвореност】 не Забравяйте, че това е нова метла, тя просто изглежда като използван, тъй като ние правим специален дизайн с разцепен четина в края на, всъщност тя е нова.Можете да се запознаете с подробностите на нашите снимки.Можете да сте сигурни, че го купя.Ако имате някакви проблеми, можете веднага да се свържете с нас, ние ще ви предложим задоволително решение. ?【Пълен размер метла ширина 14,2 инча】 метла за вътрешна и външна употреба с 14,2 на"широката сверхмощной глава за метли, височина около 54 см, височина може да се регулира в съответствие с личните удобни нужди.Специална технология дружина плавниците за улавяне на малки частици, включително на захар, сол и галета, от всички твърди повърхности. ?【Сгъстено четината 】 Трайни 4 слоя дебели четината не отслабне и да не се счупят по време на тежки работи по почистване, устойчиви на извивката и запазват формата си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини