• New
Четка за миене на съдове Bamboo Скрубер За миене на съдове Готварска четка за миене на съдове, Тенджери, Тигани, мивки и Зеленчуци (2)

Четка за миене на съдове Bamboo Скрубер За миене на съдове Готварска четка за миене на съдове, Тенджери, Тигани, мивки и Зеленчуци

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

: ) ИДЕАЛНА ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ – Бамбук четка за миене на съдове е идеална за почистване на кухниКръгла дизайн на главата дръжки, удобни за захващане. Четината на здрави и трайни, лесно се отстраняват петна.Може да се използва за тигани с незалепващо покритие, без драскотини. : ) МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЧЕТКА за ПОЧИСТВАНЕ – това е една страхотна четка за почистване на съдове за готвене, тенджери, тигани, зеленчуци, черупки, плочи и така нататък. : ) МАТЕРИАЛ на най-високо КАЧЕСТВО – Дългогодишна готварска четка с дръжка от естествен бамбук и высокоплотной твърда четка без мирис. : ) Размера ЧЕТКИ ЗА МИЕНЕ на съдове - Височина-10 см, диаметър на косъм 6,5 см, може да се използва за различни видове почистване. : ) Покупка БЕЗ РИСК - По някаква причина, поради която не сте доволни, ние ви предоставяме 100% гаранция за връщане на парите.Може да се използва за почистване на антипригарных тигани, чинии, тенджери, мисок без драскотини.Може да се използва за почистване на картофи, моркови и други зеленчуци.Може да се използва за почистване на фурни, котлони, абсорбатори, мозаечни плочки и така нататък.Универсален, добър помощник за домашно почистване.Бамбук дръжка с твърда четка, облегчающей почистване.Кръгла дръжка, гладка повърхност, удобно ляга в ръката.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини