• New
Четка-стъргалка за дрехи, 3 опаковки, Домакински четка за пране на тъкани с Мека четка, с поставка за съхранение, Многофункционална четка За почистване на обувки, Уд?

Четка-стъргалка за дрехи, 3 опаковки, Домакински четка за пране на тъкани с Мека четка, с поставка за съхранение, Многофункционална

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

?【 Пластмасова четка с меки косми】 Тази четка за почистване на дома пране е изработена от висококачествена пластмаса и ПБТ, мека и гъвкава, няма мирис, не вреди на дрехите, я не е лесно да се деформира, тя лесно и естествено премахва петна и мръсотия от повечето повърхности ?【Четка за обувки с футляром за съхранение на】 Нашата кръгла четка за пране на бельо се предлага със стойка за лесно съхранение и организация.Се поръсва прах за пране калъф за съхранение, да се потопите и използвайте, спестявайки време и усилия, което е много удобно. ?【Лесна употреба】 Скребковая четка за почистване разработена със заобляне с дръжка, която съответства на размера на ръцете и навици за захващане за по-удобно хващане и лесен за получаване на по-добри резултати на почистване-удобен и ефективен начин.Идеален за предварителна обработка на петна по воротниках ризи, белезници или всяка друга дреха. ?【Многофункционална четка за почистване на】 Тези четки за измиване на преносими и практични, удобни за захващане, широко се използват за почистване на обувки, дрехи, панталони, също са идеални за тигани с незалепващо покритие, плотове, кухня, баня и т. ?【Предпоставка, в комплект】Вие ще получите 2 четки за почистване на дрехи размер на около 2,75 * 2,87 инча.Лек и портативен, лесен за съхранение, един добър помощник за цял живот. ?【 Пластмасова четка с меки косми】 Тази четка за почистване на дома пране е изработена от висококачествена пластмаса и ПБТ, мека и гъвкава, няма мирис, не вреди на дрехите, я не е лесно да се деформира, тя лесно и естествено премахва петна и мръсотия от повечето повърхности. ?【Четка за обувки с футляром за съхранение на】 Нашата кръгла четка за пране на бельо се предлага със стойка за лесно съхранение и организация.Се поръсва прах за пране калъф за съхранение, да се потопите и използвайте, спестявайки време и усилия, което е много удобно. ?【Лесна употреба】 Скребковая четка за почистване разработена със заобляне с дръжка, която съответства на размера на ръцете и навици за захващане за по-удобно хващане и лесен за получаване на по-добри резултати на почистване-удобен и ефективен начин.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини