• New
Кофа за швабр RZSY с въртене на 360 градуса, с въртяща се глава от микрофибър, Метална Кошница за Дехидратация, мрежа за отстраняване на замърсявания, по-Голям капаците?

Кофа за швабр RZSY с въртене на 360 градуса, с въртяща се глава от микрофибър, Метална Кошница за Дехидратация, мрежа за

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

[Високо качество] въже е изработена от меки и сверхпоглощающих microfibers, които имат цялата мръсотия и прах от всеки участък [Екологично чист материал] Кофа изработено от меки материали от микроволокнистой тъкани и полипропиленови материали, които са екологично чисти, както и да не консумира енергия. [Комплект Deluxe Bucket System] Кофа за парцал от неръждаема стомана с 360 обороти, отжимом, здрава скрубберной табела с регулируема по дължина дръжка с ключалка wisdom заключване, заключване на дръжките се отключва, ние можем да се регулира необходимата дължина дръжки от 39 до 51".Корона въже се завърта на 360 градуса, което ви позволява лесно да проникнат под мебели.Индивидуални кофи отделят мръсна вода от чист. [Универсален накрайник за меки материали от микрофибър] Нашият набор от парцали и кофи с отжимом идеален за измиване на всички видове подови настилки, такива като дървени, ламинатные, плочки, винил, камък и бетон.Система за дълбоко почистване на меки материали премахва и поглъща твърда кал. Накрайник за пълнене на меки материали от микрофибър трайни и могат да се перат в машина. [Въже и кофа без ръце] Тази система самомойки и пресовано улеснява почистването и намаляване на времето за прибиране на реколтата!Напълно освободи ръцете си и да спестите усилията.Безопасен за употреба върху всички повърхности на пода. [Високо качество] въже е изработена от меки и сверхпоглощающих microfibers, които имат цялата мръсотия и прах от всеки участък. [Екологично чист материал] Кофа изработено от меки материали от микроволокнистой тъкани и полипропиленови материали, които са екологично чисти, както и да не консумира енергия. [Комплект Deluxe Bucket System] Кофа за парцал от неръждаема стомана с 360 обороти, отжимом, здрава скрубберной табела с регулируема по дължина дръжка с ключалка wisdom заключване, заключване на дръжките се отключва, ние можем да се регулира необходимата дължина дръжки от 39 до 51".Корона въже се завърта на 360 градуса, което ви позволява лесно да проникнат под мебели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини