• New
Бистра посуда 12 Големи найлонови торбички с цип, 5 Галлоновых пакети 18 x 24, Много Големи пакети за съхранение на дрехи, пътувания, пренасяне, Съхранение, Големи Много?

Бистра посуда 12 Големи найлонови торбички с цип, 5 Галлоновых пакети 18 x 24, Много Големи пакети за съхранение на

Оценка на продукта:
BGN 9.59

Сума
В магазина

{Всичко на своите места, така че всички да могат да видят} Благодарение на тези закрывающимся прозрачни пакети можете да осъществите мечтата на всеки собственик на къща : чист, ефективен и организиран дом!Използвайте тези затваряне на найлонови торбички, за да си шкафове, гараж, къща на колела, багаж и много другиГолеми прозрачни торби за съхранение са подходящи за почти всичко!. {Вземете 3-галлоновые пакети за съхранение във всяка стая} Заведа на детски играчки?Или може би търсите по-добри пакети за многократна употреба, за съхранение на месо във фризера?Прозрачни затваряне на найлонови торбички за коледна украса или сезонен декор.Тези пакети с размери 18 x 24 инча дебелина 2 мм, с размери от хартия за печене за "бисквитките" могат много повече. {Качество, на което можете да разчитате} Ти си майстор на част ефективност!Искате да имате в дома си е същия порядък.Тези тежкотоварни затваряне на найлонови торбички, изработени от безопасен за храните водоустойчива LPDE, не съдържат бисфенол А. Трайни пластмасови опаковки с обем 3 литра, разполагат с дебелина 2 мм и се затварят в герметичную цип, за да се запази всичко вътре в сигурността и сухота. {Използвайте тези пластмасови запечатани пакети навсякъде} Използвайте прозрачни пластмасови торби с капацитет 3 литра за спално бельо, чаршафи, играчки и други дребни неща . Или използвайте много големи водоустойчиви опаковки за съхраняване на вашите неща.Те са идеални за опаковане, преместване и организация, а също и като големи пакети за замразяване. {Правим живота по-чист, по малко наведнъж} Тези объемистые затваряне на торбички за доставка е прозрачна, така че да имате лесен преглед на съдържанието.Използвайте отново закрываемые найлонови торбички с цип за всички домашни или бизнес цели и да ги използвате отново и отново.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новата Четка За почистване на дюзи за душата, Найлонова Четка За почистване на Дюзи за душата, Многофункционална четка за почистване

BGN 4.65

【Найлон спирала малка глава на четка】 Специално се използва за почистване на пукнатини, ефективно и дъ

Новини