• New
Чаши от крафт-хартия SHANGSHANGXI по 3 унции - 300 опаковки, Компостируемые Чаши, Чаши за Еднократна употреба за баня, Кафяви Чаши по 3 грама, Малки Чаши за изплакване на уста?

Чаши от крафт-хартия SHANGSHANGXI по 3 унции - 300 опаковки, Компостируемые Чаши, Чаши за Еднократна употреба за баня,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

? Здравина и издръжливост : Картонени чаши от крафт-хартия обем 3 грама са изработени от здрава хартияЧаша лесно се деформират.Сплескани джанти, предназначени за повишаване на твърдост и здравина и предотвратяване на нежелано проливания.Здраво покритие и предотвратява омекване или намокряне чаша. ? Добро качество и материал : Тези небеленые картонени чаши с обем от 3 грама са изработени от безопасни хранително-вкусовата хартия, която е по-экологична и е полезна за здравето. ? Уникален дизайн : Цвят на чаши от крафт-хартия проста и элегантен, което им придава усещане за реалност и естественост.Можете да използвате многоцветни химикалки, за да направи по него бележки и драскулки, а също и да рисува изключително символи или имена за важните гости. ? Лесна употреба: не е нужно Да губите време за почистване на тези за еднократна употреба, чаши, просто изхвърлете след употреба чаши ще внесе удобство във всекидневния си живот. ? Съотношение между цена и качество : В комплекта са включени 300 опаковки, картонени чаши по 3 грама, ги достатъчно, за да отговори на всички ваши нужди. ? Здравина и издръжливост : Картонени чаши от крафт-хартия обем 3 грама са изработени от здрава хартия.Чаша лесно се деформират.Сплескани джанти, предназначени за повишаване на твърдост и здравина и предотвратяване на нежелано проливания.Здраво покритие и предотвратява омекване или намокряне чаша. ? Добро качество и материал : Тези небеленые картонени чаши с обем от 3 грама са изработени от безопасни хранително-вкусовата хартия, която е по-экологична и е полезна за здравето. ? Уникален дизайн : Цвят на чаши от крафт-хартия проста и элегантен, което им придава усещане за реалност и естественост.Можете да използвате многоцветни химикалки, за да направи по него бележки и драскулки, а също и да рисува изключително символи или имена за важните гости. ? Лесна употреба: не е нужно Да губите време за почистване на тези за еднократна употреба, чаши, просто изхвърлете след употреба чаши ще внесе удобство във всекидневния си живот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Парцал за избърсване на прах от микрофибър с добре обмислен дизайн под прибори - Идеален за работа в тесни условия - Удобна нескользящая

BGN 0.33

КЪРПА ОТ МИКРОФИБЪР ПОД УРЕД Парцал е предназначен за улавяне и задържане на прах, без използване на по�

Новини