• New
GUOJM Четка за Тоалетна Закрита Четка за Тоалетна Притежателя с дълга Дръжка за Четка за Тоалетна Прост Дизайн Четка за Тоалетна За почистване на Баня Набор от тоалет

GUOJM Четка за Тоалетна Закрита Четка за Тоалетна Притежателя с дълга Дръжка за Четка за Тоалетна Прост Дизайн

Оценка на продукта:
BGN 16.80

Сума
В магазина

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен Подова четка за тоалетна - прост дизайн, стилна комбинация за прочистване на срока за съхраняване + дръжка + четка за почистване, красив и практичен, подходящ за различни стилове бани, осигурявайки ви креативную и удобна баня. Висококачествен полипропилен материал-четината лесен за почистване, притежава силна обеззараживающей способност, и с тях е лесно да възстановите косата си. 360-градусная кръгла корона четки с висока плътност, нежна и аккуратная, по-силна обеззараживанию, резбово съединение, по-добре да улавя дръжката и главата на четката, трудно отвалиться. Конструкция на основата-матирано кофа, гладко и лесно моющееся вътре, нескользящая гумена основа, не е лесно да се падне.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Четка за подови тоалетни Материал : ррспецификация : 14,5 инча * 4,5 инча * 4,5 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Основни свойства

14.5 inches * 4.5 inches * 4.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Избор на купувачи

Новини