• New
DOUYA Четка От Конски Косъм Мека четина Четка За Подметания Легла Метла От Масивна Дървесина Домакински Пиле Крылышко Дървена прах Антистатик Почистване на Легла Ар?

DOUYA Четка От Конски Косъм Мека четина Четка За Подметания Легла Метла От Масивна Дървесина Домакински Пиле Крылышко Дървена

Оценка на продукта:
BGN 23.61

Сума
В магазина

Идеална за почистване спалня, хол, дрехи и постелкиСлед употреба измийте с чиста вода, дръж на хладно и проветриво място и не се излагайте на слънце.Форма на дръжки от масивна дървесина, лека и удобна за задържане.Мека четина, не вреди на дрехите.Четина от този тип на среза машинното начин, и обикновено остават малки парченца коса.Това не е пролята.Можете да се разклаща няколко пъти, преди да използвате или да се използва след измиване.Идеална за почистване спалня, хол, дрехи и постелки.След употреба измийте с чиста вода, дръж на хладно и проветриво място и не се излагайте на слънце.Форма на дръжки от масивна дървесина, лека и удобна за задържане.Мека четина, не вреди на дрехите.Четина от този тип на среза машинното начин, и обикновено остават малки парченца коса.Това не е пролята.Можете да се разклаща няколко пъти, преди да използвате или да се използва след измиване. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и осветление, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта. Моля, позволете едно малко отклонение на данните от измерванията. Радвам се, че можете да закупите нашите продукти.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим всички проблеми за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини