• New
Метли BEDRE, Комплект Мини-Компютъра Метли и Совков за почистване на Домакински прах и Четка За Почистване (Цвят: Кафяв)

Метли BEDRE, Комплект Мини-Компютъра Метли и Совков за почистване на Домакински прах и Четка За Почистване

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Висококачествена конструкция четина за метли, по-плътна и здрава ● Изработен от висококачествен полипропилен, той е лесен, красив и практичен. ● Комбинация от метла и лопата за събиране на боклук дава възможност за лесно изтриване на отпадъци с плотове, цепки и други места. ● Фини четки за коса, силна чистящая способност, могат лесно изтриване на дребен прах от масата, лесно премахване на петна. ● Вградена конструкция ви позволява да поставите метла в лъжичка за боклук, за по-лесно съхранение.Висококачествена конструкция четина за метли, по-плътна и здрава. ● Изработен от висококачествен полипропилен, той е лесен, красив и практичен. ● Комбинация от метла и лопата за събиране на боклук дава възможност за лесно изтриване на отпадъци с плотове, цепки и други места. ● Фини четки за коса, силна чистящая способност, могат лесно изтриване на дребен прах от масата, лесно премахване на петна. ● Вградена конструкция ви позволява да поставите метла в лъжичка за боклук, за по-лесно съхранение.Материал : пластмаса цвят : бежов, кафяв Размер : 17 см * 15 см. * 4 смуПаковка включва : 1 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новата Четка За почистване на дюзи за душата, Найлонова Четка За почистване на Дюзи за душата, Многофункционална четка за почистване

BGN 4.65

【Найлон спирала малка глава на четка】 Специално се използва за почистване на пукнатини, ефективно и дъ

Новини