• New
Ipetboom 1 Комплект Ограда Случайни Лазающей платформа за Синята Катерица, Хамстер, Малка Забавна Играчка за Домашни Любимци и Стълби, Прасе, Цвят Чинчила, Играчка-Звез?

Ipetboom 1 Комплект Ограда Случайни Лазающей платформа за Синята Катерица, Хамстер, Малка Забавна Играчка за Домашни Любимци

Оценка на продукта:
BGN 8.37

Сума
В магазина

ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ за хамстери - С голям платформа за малък домашен любимец удобно да се отпуснете и да играятЗООТОВАРЫ ЗА ХАМСТЕР - Идеална за хамстер и други малки космати животни.СТЪЛБА за ПЛЪХОВЕ - Благодарение на директния дизайн на стълби, тя може да привлече вниманието на малките домашни любимци до игрите и лазанию.СТЪЛБИЩЕ-ТАРАЛЕЖ - уникална играчка за дом, където ще му бъде добре да играе.Стълба за ПРОТЕИНИ-Ограждающая Стълбищна платформа, Практически Образователна играчка за Катерене по стълбите, Играчка за домашни любимци, Играчки за Птици, хамстер-Протеини.ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ за хамстери - С голям платформа за малък домашен любимец удобно да се отпуснете и да играят.ЗООТОВАРЫ ЗА ХАМСТЕР - Идеална за хамстер и други малки космати животни.СТЪЛБА за ПЛЪХОВЕ - Благодарение на директния дизайн на стълби, тя може да привлече вниманието на малките домашни любимци до игрите и лазанию.СТЪЛБИЩЕ-ТАРАЛЕЖ - уникална играчка за дом, където ще му бъде добре да играе.Стълба за ПРОТЕИНИ-Ограждающая Стълбищна платформа, Практически Образователна играчка за Катерене по стълбите, Играчка за домашни любимци, Играчки за Птици, хамстер-Протеини.Пратката включва 1 x играчка за хамстер Особености - Стълба за ограда и добре платформа изработени от дърво за конкретно използване на стълби за клетки от хамстер. - Материали : Дървени аксесоари за обитаване таралежи. - Широка платформа за удобство на отдих и игри домашен любимец, взбирающегося по стълбите. - Чудесен подарък за вашите приятели и семейства, които имат домашни любимци, играчка в клетка за хамстер. - уникална цветна играчка за дом вашия домашен любимец, като в същото време дава му е забавно място за игра на Хомячью заборную стълба. - Цвят : Син платформа за клетки от хамстер. - за хамстер и други малки космати животни хомячья стълба и платформа. - и е устойчив към въздействието на играчки с малки животни. - Размер : 28 x 20 x 5 см / 11.97 инча платформа за таралежи.Информация за товарахкиррельная стълба Ще доставят удоволствие на вашия домашен любимец и ще с часове да наблюдава неговите игри.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини